fbpx

Mirela iz Trna najsrećniji kupac na web shopu 3D BOX-a u 2. ciklusu

Mirela Milaković iz Trna, opština Laktaši, dobitnica je vrijednog poklona u drugom ciklusu nagrađivanja kupaca na web shopu 3D BOX-a. Kao jedan od kupaca na web shopu 3D BOX-a u periodu od 15. jula do 1. avgusta, Mirela je imala najviše sreće.

Njeno ime, kao i u prvom ciklusu, kada je nagradu osvojio Haris Alibegović iz Doborovaca kod Gračanice, izvučeno je random metodom. Mirela je nagrađena Dualshock Controllerom posljednje generacije, vrijednim 129 KM. Ovim izvlačenjem, obavljenim 1. avgusta, završen je drugi ciklus nagrađivanja, koji 3D BOX organizuje za sve svoje online kupce.

Odmah po izvlačenju drugog srećnog kupca na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, počeo je treći ciklus biranja novog srećnog kupca. Sve ostaje isto, a izvlačenje novog srećnog online kupca, koji će dobiti vrijedan poklon, biće obavljeno 15. avgusta.

U toku je 3. ciklus

Prvog dana avgusta počeo je treći ciklus. Za vrijedan poklon konkurisaće svi koji od tog dana do 15. avgusta kupe bilo koji PlayStation proizvod na web shopu 3D BOX-a. Svaki naredni ciklus odvijaće se na isti način od 1. do 15, odnosno od 15. do 1. u mjesecu.

Podsjetimo, 3D BOX je pokrenuo promociju bezbjedne online kupovine na svom web shopu koja donosi brojne pogodnosti. Svim kupcima na web shopu 3D BOX-a obezbijeđena je besplatna dostava PlayStation proizvoda na kućnu adresu bilo gdje u BiH. A svakog 1. i 15. u mjesecu random metodom će i dalje biti izvlačeni najsrećniji online kupci.

Online kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba je krajnje brza, sigurna i isplativa. Da bi bila realizovana, neophodno je samo da se kupac registruje na web shopu. Registracija počinje klikom na “Login” u gornjem desnom uglu stranice, poslije čega se slijedi kratko, jednostavno uputstvo.

Kao član svjetske PlayStation zajednice iz BiH, 3D BOX je obezbijedio bogatu ponudu cjelokupnog PS4 asortimana. Originalne konzole, PS VR, igre, kontroleri i originalna dodatna oprema su u stalnoj ponudi i po najpovoljnijim cijenama. O načinima kupovine, odnosno plaćanja na web shopu 3D BOX-a, sve informacije možete pronaći ovdje.

Pratite 3D BOX, isplati se

PlayStation 4 konzola je najkvalitetnija i najpopularnija platforma u istoriji gaminga. Za šest godina postojanja, prodaja ove konzole oborila je sve rekorde, a kompaniji Sony obezbijedila stabilan većinski udio na tržištu. Vremenom, na tržištu se pojavio i ogroman broj najraznovrsnijih igara za PlayStation 4 konzole. Novi, uzbudljivi Remastered projekti i neki novi naslovi igara u 2019. potvrđuju da PS4 tek ulazi u zenit popularnosti.

Pratite 3D BOX na blogu i društvenim mrežama da biste na vrijeme bili obaviješteni o akcijama, popustima i drugim pogodnostima.

Komentariši

Vratite se na vrh
X