fbpx
Samsung modeli smartfona jubilarne Galaxy Note10 serije stižu u 3D BOX 23. avgusta

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ od 23. avgusta u 3D BOX-u (Video)

Samsung Galaxy Note10 i Note10+, nedavno zvanično promovisani premijum modeli smartfona, 23. avgusta stižu i u 3D BOX. Riječ je o najnaprednijim pametnim telefonima današnjice, nevjerovatno visokog kvaliteta.

Želite li na smartfonu iskustvo prenosnog ili desktop računara, konzolu za igre, kamere za filmsku tehnologiju ili inteligentnu olovku… Samsung Galaxy Note10 smartfoni vam sve to nude u jednom izuzetno atraktivnom pakovanju.

Prvi sprovedeni testovi ukazuju da ovi modeli telefona donose kvalitet više u odnosu na sve ostale smartofne. Modeli jubilarne Galaxy Note serije tako donose više snage, više brzine i više mjesta za skladištenje podataka.

Beskompromisni kvalitet

Upakovani su u futurističko kućište nenadmašnog dizajna, u kojem je smještena nova, unaprijeđena S-Pen olovka. Uređaji su otporni na vodu i prašinu. Sve komponente su od vrhunskih materijala i najkvalitetnije moguće izrade.  Prednjom stranom, na oba modela, dominiraju izuzetno prostrani Dynamic AMOLED ekrani, najbolji paneli današnjice.

Sve na ovim telefonima ukazuje na beskompromisni kvalitet, a to najbolje potvrđuju ludo moćne performanse uređaja. U srcu Note10 smartofna kuca Exynos 9825 procesor sa 8 jezgri, izrađen u najnaprednijoj 7-nanometarskoj tehnologiji. Vrhunsku grafiku, kakva nije viđena do sada, obezbjeđuje Mali-G76 čip. Funkcionalnost i snaga čipseta su maksimalno iskorišćeni tako da su Note10 modeli mnogo više od brzog i pouzdanog pametnog telefona.

Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ su u principu smartfoni istog kvaliteta, ali i sa nekim manjim razlikama koje određuju cijenu. Note10+, recimo, ima veći ekran, kameru više na poleđini, čak 12 GB RAM-a i jaču bateriju. Rezultati prvih testova pokazali su da oba modela imaju set impresivnih kamera, boljih od kamera bilo kojeg drugog smartfona.

Nedostižna Galaxy S-Pen klasa

Iako je bilo teško povjerovati da S-Pen olovka može biti bolja od one na Note9 modelu, sada vidimo da može. Naime, pametna olovka na najnovijim modelima nudi pravo bogatstvo korisnih opcija koje život čine lakšim i ugodnijim. Između ostalog, rukopis nastao S-Pen olovkom na ovim smartfonima odmah možete da pretvorite u digitalni tekst. Pored toga, S-Pen služi i za podešavanje i pokretanje ogromnog broja opcija na ovim magičnim uređajima.

Sve u svemu, Galaxy Note10 i Note10+ su smartfoni budućnosti koje imamo priliku da koristimo već od 23. avgusta.

Komentariši

Vratite se na vrh
X