fbpx
Na velikom februarskom popustu proširen broj naslova PS4 igara koje nikada nisu bile jeftinije

3D BOX PS4 igre na velikom februarskom popustu nikad nisu bile jeftinije

Broj PS4 igara na velikom februarskom akcijskom popustu u 3D BOX-u nikada nije bio veći. Neki od PS4 naslova su toliko pojeftinili da je na njima moguća ušteda i do 83 KM! Gaming fanovi su, slobodno možemo reći, ove godine već dočekali svojih 5 minuta!

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci poziva korisnike najpopularnije gaming platforme na svijetu da na februarskom popustu iskoriste povoljne cijene svojih omiljenih PS4 naslova. Kompletan izbor PS4 igara na sniženju može se pogledati i u rubrici Promo akcije na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Brza dostava PS4 igara širom BiH

3D BOX je, naravno, na web shopu obezbijedio sasvim jednostavnu i sigurnu online kupovinu, uključujući brzu dostavu u cijeloj BiH za sve kupljene PlayStation proizvode.

Među naslovima kojima je proširen spisak PS4 igara na februarskom popustu nalaze se i neki od najboljih iz prošle godine. Recimo, cijena PS4 igre Star Wars: Jedi Fallen Order Deluxe Edition je sa 175 KM spala na 119 KM. Na velikom februarskom popustu to je ušteda od 56 KM, a s tom uštedom na popustu taman može da se kupi još GTA 5 i da vam ostane 1 KM.

Top preporuka: The Outer Worlds i Borderlands 3

Velikom februarskom popustu pridruženo je i više naslova iz fantastičnog LEGO serijala, kao i ultrapopularni Crash Bandicoot. Na velikom sniženju sada su i Diablo 3, Cars 3, Mortal Kombat XL, Plants vs Zombies i mnoge druge PS4 igre. 3D BOX posebno preporučuje dvije fantastične PS4 igre iz prošle godine na kojima može da se ostvari prilično velika ušteda. Riječ je o igrama The Outer Worlds i Borderlands 3.

Iako februar ove godine ima dan više, još je to najkraći mjesec u godini pa valja požuriti u 3D BOX. Količine PS4 igara na ovom februarskom popustu su ograničene i moguće je da neke budu rasprodate prije isteka akcije.

Komentariši

Vratite se na vrh
X