fbpx
Sony Bravia TV 55" sa OLED ekranom, u 3D BOX shopu, u TC Mercator Banjaluka, na ultra popustu

NE PROPUSTITE Ultra popust na Sony Bravia TV 55” u 3D BOX shopu

Fantastični Sony Bravia Android TV KD-55AG8, sa OLED ekranom dijagonale 55 inča je pravi dragulj u akcijskoj ponudi 3D BOX-a. Višemilionska zajednica korisnika okupljenih na čuvenom avforums.com preporučuje upravo ovaj model TV-a kao idealan izbor. U 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, ovaj Android TV-a je na specijalnom ultra popustu koji ne biste smjeli propustiti.

Mnogo je razloga koji ljude upućuju baš na ovaj televizor japanske kompanije. Pored nenadmašnog kvaliteta slike i zvuka, na ovaj Sony televizor dobija se i 5 godina garancije. Na Sony KD-55AG8 televizoru, dakle, otkrićete prave crne nijanse i prožimajući zvuk top kvaliteta. Kada objedinite duboke crne nijanse najnovijeg OLED ekrana s moćnim X1 Extreme procesiranjem i zvukom Acoustic Surface Audio, dobijate savršeno realističnu zabavu apsolutnog 4K UHD kvaliteta!

4K HDR Processor X1 Extreme obuhvata snažnu obradu slika u stvarnom vremenu radi prikaza izuzetno detaljnih slika. Slike su poboljšane pa su sasvim približene pravom 4K HDR kvalitetu. Stvarnost vjerno oživljava uz savršenu crnu i prirodne boje. 4K HDR Processor X1 Extreme precizno i zasebno upravlja s više od 8 miliona piksela koji sami emituju svjetlost.
Televizor KD-55AG8 kompanije Sony, definitivno, stvara sjajan, nenadmašan kontrast.

Za razliku od većine televizijskih zvučnika, Acoustic Surface Audio obezbjeđuje da zvuk dopire s cijelog ekrana ovog savršenog televizora. To vam omogućuje da potpuno uronite u novi doživljaj zabave.

Sony KD-55AG8 televizor je krcat najnovijim tehnologijama kompanije Sony zahvaljujući kojima je postignut kvalitet na koji ne smije biti zamjerki. Ovo je definitivno jedan od najboljih, a vjerovatno i najbolji OLED TV u klasi, a u 3D BOX-u 100% po najpovoljnijoj cijeni u BiH.

Komentariši

Vratite se na vrh
X