fbpx
Upoznajte se s bogatom ponudom električnih skutera u 3D BOX-u koja je proširena skuterima Segway brenda

SEGWAY U 3D BOX-u Proširena ponuda električnih skutera top kvaliteta

Segway električnim skuterima top kvaliteta, 3D BOX je znatno obogatio već postojeću ponudu modela ovog ultrapopularnog gradskog prevoznog sredstva. S dolaskom lijepog vremena i skorog proljeća mnogi su se već opredijelili za električni skuter kao najpraktičnije prevozno sredstvo.

Jednostavni za korišćenje, ekološki apsolutno prihvatljivi, lako sklopivi i lagani za nošenje, električni skuteri su vrlo brzo osvojili svijet. Sve više ih se može vidjeti i na ulicama naših gradova.

Probrani modeli Segway e-skutera

Pored fantastičnih Xiaomi električnih skutera, u ponudi 3D BOX-a sada su i električni skuteri američkog brenda Segway. Riječ je o probranim modelima, počevši od osnovnog Ninebot KickScooter Segway ES1 električnog skutera. U ponudi su i Segway električni skuteri pod oznakama KickScooter ES2, KickScooter ES4 i KickScooter MAX G30. Svi navedeni električni skuteri su bezbjedni za vožnju i odlikuju se prepoznatljivim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i top performansama u klasama kojima pripadaju.

3D BOX je apsolutno spremno dočekao promjenu rutine većine stanovništva, nudeći optimalne uslove za online kupovinu na svom web shopu mobilnitelefoni.ba. Karakteristike bilo kojeg artikla predstavljenog u ponudi na web shopu su objektivne, precizne i zasnovane na podacima samog proizvođača.

Online kupovina je bezbjedna i jednostavna, što 3D BOX garantuje posjedovanjem međunarodno priznatog SSL sertifikata. Ovaj sertifikat je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

Online kupovina je bezbjedna i jednostavna, što 3D BOX garantuje posjedovanjem međunarodno priznatog SSL sertifikata

100% sigurna online kupovina

S obzirom na trenutne vanredne okolnosti, 3D BOX se osjeća obaveznim da kupce i korisnike dodatno informiše o online kupovini. Da bi ste naručili proizvod odabran za kupovinu na web shopu neophodno je da unesete podatke u polja koja će vam se otvoriti nakon klika na ikonicu “Kupi”. Ti podaci su neophodni kako biste bili sigurni da ćete izabrani proizvod dobiti na upisanu adresu. Pored neophodnih ličnih podataka, unijećete podatke o načinu plaćanja koje može biti kartično, žiralno ili pouzećem (gotovinsko).

Važno je da znate da su svi vaši lični podaci maksimalo zaštićeni i da neće biti korišćeni ni u kakve druge svrhe osim u vašu korist, kako je to i definisano u Politici privatnosti i Uslovima poslovanja 3D BOX-a. Takođe, posrednici 3D BOX-a u sistemu naplate, PikPay i Unicredit banka, garantuju vam 100 odsto sigurne transakcije i apsolutnu zaštitu podataka koje pošaljete.

Komentariši

Vratite se na vrh
X