fbpx
Ne propustite priliku za najpovoljniju online kupovinu vrhunskih televizora po hit cijenama na web shopu 3D BOX-a

Top ponuda i hit cijene vrhunskih televizora na web shopu 3D BOX-a

U vrijeme kada je teško iskontrolisati poskupljenja zbog pojave Corona virusa, 3D BOX je formirao nove, niže cijene većine televizora. Na web shopu 3D BOX-a u ponudi su televizori nove generacije top brendova kao što su Sony i Samsung. Ponudu zaokružuju televizori drugih brendova, među kojima se izdvajaju najbolji jeftini modeli Tesla brenda.

Trenutno je na web shopu 3D BOX-a na velikom specijalnom popustu 20-ak Sony, Samsung, Philips i Tesla televizora. Sve te televizore, kao i sve ostalo sa web shopa, možete pogledati i kupiti iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma. Za sve svoje online kupce 3D BOX je obezbijedio brzu i 100% pouzdanu brzu dostavu na kućnu adresu.

Veliki izbor pristupačnih televizora

S obzirom na trenutne vanredne okolnosti izazvane pandemijom Corona virusa, 3D BOX se osjeća obaveznim da kupce i korisnike dodatno informiše o online kupovini. Kupovina televizora i svih drugih proizvoda putem web shopa mobilnitelefoni.ba je jednostavna i sigurna. Neki od načina plaćanja kupcu čak obezbjeđuju i značajnu uštedu.

Kada ste odabrali model televizora ili bilo koji drugi proizvod za online kupovinu, kliknite na ikonicu “Dodaj u korpu” koja se nalazi pored slike proizvoda. Pojaviće vam se ikonica “Vidi korpu” i klikom na nju otvoriće vam se stranica sa detaljnim uputstvima i navođenjem do konačne kupovine.

Jednostavna i sigurna online kupovina

Da bi ste naručili model televizora odabran za kupovinu na web shopu neophodno je da unesene podatke u polja koja će vam se otvoriti nakon klika na ikonicu “Kupi”. Ti podaci su neophodni kako biste bili sigurni da ćete izabrani proizvod dobiti na upisanu adresu. Pored neophodnih ličnih podataka, unijećete podatke o načinu plaćanja koje može biti kartično, žiralno ili pouzećem (gotovinsko).

Važno je da znate da su svi vaši lični podaci maksimalo zaštićeni i da neće biti korišćeni ni u kakve druge svrhe osim u vašu korist, kako je to i definisano u Politici privatnosti i Uslovima poslovanja 3D BOX-a. Takođe, posrednici 3D BOX-a u sistemu naplate, PikPay i Unicredit banka, garantuju vam 100 odsto sigurne transakcije i apsolutnu zaštitu podataka koje pošaljete.

Komentariši

Vratite se na vrh
X