fbpx
Specijalna, TOP ponuda televizora za bioskopski doživljaj u kućnom ambijentu

TOP PONUDA 3D BOX-a Najpovoljniji televizori za bioskopski doživljaj

3D BOX je formirao specijalnu, TOP ponudu Samsung i Sony televizora nove generacije za bioskopski doživljaj u kućnom ambijentu. Televizori se posebno ističu visokim audio-vizuelnim kvalitetom, ali i izuzetno prihvatljivim cijenama, dodatno sniženim tokom ove specijalne ponude.

Iako su televizori iz specijalne ponude 3D BOX-a prosječne veličine ekrana, dijagonale do 55 inča, u mogućnosti su da ponude istinski bioskopski doživljaj u vašem domu. Zajednička im je mogućnost pružanja uzbudljivog doživljaja gledanja vaših omiljenih sadržaja po veoma visokim standardima kvaliteta slike i zvuka.

Svaki od 4 televizora ima moć da vas uvuče u centar zbivanja na ekranu. Doživjećete pravi audio-vizuelni spektakl u vlastitom domu. Zanimljivo je da su ovi televizori kompatibilni sa svim novijim Android i Apple uređajima. To im obezbjeđuje dodatnu prednost u odnosu na konkurenciju, budući da nude impresivan nivo povezivosti za savršen bisokopski doživljaj.

Doživljaj milijardu nijansi boja

Recimo, Samsung Smart TV 43”, pod oznakom UE43RU7402, nudi nevjerovatno visok kvalitet slike sa milijardu nijansi boja! Pruža pravu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju sa 3840×2160 piksela. To je čak 4 puta više piksela od TV ekrana sa FHD rezolucijom. LED ekran odlikuje nevjerovatna oštrina slike, a Dynamic Crystal Color tehnologija pruža spektakl u kristalno jasnim bojama dinamičke živosti. Svaki detalj je tu i na ekranu sve izgleda kao u stvarnom životu.

Još jači utisak ostaviće izuzetni Samsung Smart TV 55″, UE55RU7172, koji uz elegantan dizajn, takođe, pruža i pravu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju. Dijagonala ekrana mu je 140 cm. LED ekran odlikuje izuzetna oštrina slike i visok nivo vidljivih detalja što svaki sadržaj koji gledate čini prirodnim i živim. UHD procesor nudi vrhunski kvalitet slike koja gledaoca pokreće. HDR jasno prikazuje sve detalje. Krajnje realističan prikaz na ovom televizoru upotpunjuje PurColor tehnologija koja obezbjeđuje tople, prirodne i precizne boje.

Vrhunac specijalne ponude

Sličnih karakteristika je i Samsung Smart TV 55”, UE55RU8002. Riječ je o modelu nove generacije koji korisnicima u svakom ambijentu pruža bioskopski spektakl u kristalno jasnim bojama. Krasi ga elegantan dizajn, a na LED ekranu se pojavljuje prikaz u punoj, pravoj, upečatljivoj 4K UHD rezoluciji. Poseban kvalitet ovog fantastičnog televizora su implementirane tehnologije koje, između ostalog, obezbjeđuju i savršen gaming. Zahvaljujući Dynamic Crystal Color tehnologiji, uranjanje u sliku s milijardu nijansi boja garantuje vrhunsku zabavu.

Vrhunac ove specijalne ponude čini nenadmašni Sony Bravia TV 55”, pod oznakom KD55XG8505. Ovaj Smart TV nove generacije objedinjuje snagu i savršenu harmoniju istinski realistične slike i moćnog zvuka. Optimalne mogućnosti koje daju 4K HDR Processor X1 i Dolby Atmos tehnologija stvaraju poseban i uzbudljiv korisnički doživljaj. Prekrasne, detaljne slike u kombinaciji s tehnologijom Sound-from-Picture Reality kompanije Sony, nude zaista nevjerovatan audio-vizuelni, bioskopski spektakl. Uživaćete u uzbuđenjima kino-dvorane u vlastitom domu, pa zato požurite na web shop 3D BOX-a, jer količine ovih fantastičnih televizora su ograničene.

Komentariši

Vratite se na vrh
X