fbpx
Ponuda Samsung Galaxy telefona na web shopu 3D BOX-a proširena je najnovijim modelima serije A

Novi, poboljšani Samsung Galaxy telefoni serije A na web shopu 3D BOX-a

Ponuda Samsung Galaxy telefona na web shopu 3D BOX-a proširena je najnovijim modelima serije A koje odlikuju unaprijeđene performanse. Prošlogodišnji smartfoni iz ove serije izazvali su ogromno interesovanje i postali najtraženiji na pomalo posustalom tržištu mobilnih telefona.

Prošlogodišnji Samsung Galaxy A50 bio je najprodavaniji model smartfona u Evropi i jedan od najprodavanijih u cijelom svijetu. Budući da južnokorejska kompanija u uređaje ove serije ugrađuje svoja najnovija tehnološka dostignuća, a da su na tržištu i dalje u srednjoj cjenovnoj klasi, razumljivo je zašto konkurenciji u ovom segmentu preostaju samo mrvice.

Poboljšane performanse

Samsung Galaxy A10s, A20s, A30s i A50s u prodaju stižu s poboljšanim performansama u odnosu na prošlogodišnje modele istog naziva bez oznake “s”. Zajedničko im je što su to i dalje uređaji krajnje prihvatljive cijene, ali sa nevjerovatno velikim unapređenjem kamera. Kamere na ovim telefonima tako postaju njihov zaštitni znak, jer su u mogućnosti da korisnicima pruže vrhunsko iskustvo pri upotrebi.

Samsung Galaxy A10s je jeftin, budžetski telefon izuzetne pouzdanosti u radu i s moćnom baterijom dugotrajne autonomije. Od kvaliteta izrade, preko dizajna, do čipseta, nema čega da se postidi. Sve funkcioniše perfektno i nema sumnje da je ovo savršen uređaj za sve koji na telefone ne žele da daju previše novca.

Nešto veći, jači i tek malo skuplji je Samsung Galaxy A20s, s dijagonalom IPS LCD ekrana od 6.5 inča. Takođe dolazi s velikim unapređenjem kamera koje dostižu kvalitet i nekih dvostruko skupljih telefona. Snaapdragon 450 čipset u kombinaciji s 3 GB RAM-a obezbjeđuje uređaju fantastične performanse u ovoj cjenovnoj klasi.

Najbolji telefon do 500 KM

Za razliku od dva prethodno navedena modela, Samsung Galaxy A30s je na naše tržište stigao nešto ranije. S obzirom na to da su mnogi već upoznali njegov raskošni potencijal i pouzdanost u radu ne treba ga posebno predstavljati. Uglavnom, izuzetne kamere, moćna baterija, savršena ergonomija i prilično niska cijena njegovi su glavni aduti u prodaji.

Najviše pažnje, naravno, privlači nevjerovatni Samsung Galaxy A50s, poboljšani nasljednik prošlogodišnjeg najprodavanijeg smartfona u Evropi. Raskoš bukvalno isijava iz ovog prelijepog telefona sa prostranim Super AMOLED ekranom dijagonale 6.4 inča. Ove godine, kao i njegov prethodnik prošle, važi za najatraktivniji u klasi. Odlikuju ga vrhunske performanse, čipset maksimalne iskorišćenosti, fantastične kamere i sasvim dovoljna količina radne i interne memorije. Tu je i jaka baterija od 4000 mAh koja uređaju obezbjeđuje natprosječnu autonomiju. Kao i kod ostalih modela sa oznakom “s” dobio je značajno poboljšane kamere što ga, sveukupno gledano, klasifikuje za najbolji telefon po cijeni do 500 KM.

Komentariši

Vratite se na vrh
X