fbpx
Days of Play 2020 traje od 25. maja do 8. juna i u tom periodu aktuelan je najveći popust u godini na PS4 gaming

DAYS OF PLAY 2020 Najveći popust u godini na PS4 gaming je počeo!

Najuzbudljiviji period u godini za svakog gaming fana upravo je nastupio pod dobro poznatim nazivom – Days od Play 2020! Ovogodišnji period nevjerovatno velikih popusta na Sony PlayStation asortiman obilježiće, između ostalog, superatraktivna ponuda PSVR paketa ali i brutalno sniženje PS4 igara.

U 3D BOX PlayStation shopu, u Delta Planetu Banjaluka, pronaći ćete sve PS4 proizvode obuhvaćene brutalno sniženim cijenama. Istu ponudu, takođe, možete da pogledate, i odabrane PS4 proizvode da kupite, na web shopu 3D BOX-a, kao i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. Days of Play 2020 prilika su da po najpovoljnijim cijenama u godini nabavite sve što vam nedostaje za vrhunski gaming i nenadmašnu PlayStation zabavu. Hit naslove PS4 igara možete da nabavite po cijeni već od 27 KM.

Days of Play 2020 startovali su, danas, 25. maja i trajaće do 8. juna. Kao što svaki gamer već zna, ova globalna promocija slavi strastvenu PlayStation zajednicu. Ovo su dani tokom kojih PlayStation tradicionalno izražava veliku zahvalnost korisnicima za podršku tokom prethodne godine. Poštujući tradiciju, PlayStation je i za Days of Play 2020 obezbijedio nevjerovatno atraktivan izbor svojih proizvoda po nevjerovatno sniženim cijenama.

Za Days of Play 2020 praznične dane PlayStation je pripremio i neka specijalna izdanja iz svog bogatog asortimana. Neka od njih već možete da pronađete u ponudi 3D BOX-a, a neka su ostavljena za kasnije.

3D BOX, kao član svjetske PlayStation zajednice iz BiH, ravnopravno učestvuje u globalnoj akciji Days of Play, zato budite sa nama i narednih dana. Pratite nas na društvenim mrežama, kao i na našem blogu i web shopu mobilnitelefoni.ba.

Komentariši

Vratite se na vrh
X