fbpx
Fantastični Samsung QLED TV 65“ od ove sedmice u 3D BOX-u možete da nabavite po nižoj cijeni

3D BOX TOP PONUDA Samsung QLED TV 65“ po novoj, nižoj cijeni

Samsung Smart TV najnovije generacije, sa ogromnim QLED ekranom dijagonale 165 cm, trenutno predstavlja TOP ponudu u 3D BOX-u. Riječ je o fantastičnom televizoru sa 4 vrhunske funkcije koji od ove sedmice ima novu, značajno nižu cijenu.

Ovaj Smart TV pod oznakom QE65Q70RATXXH je opremljen specijalnim tehnologijama koje doprinose vrhunskom ugođaju gledanja svakog sadržaja na fenomenalnom QLED ekranu. Odlikuju ga 4 vrhunske funkcije zahvaljujući kojima ostvaruje prednost nad konkurencijom. Pored osnovne namjene, savršen je za vrhunski gaming, a kad je ugašen, zahvaljujući ambijentalnom načinu rada, idealno će se uklopiti u kućni dekor.

Četiri izuzetno moćne funkcije QLED TV-a

Direct Full Array 4X je tehnologija koja upravlja pozadinskim osvjetljenjem na QLED ekranu ovog TV-a. Ostvaruje veliku razliku u kvalitetu nudeći veću dubinu u mraku i prikaz svake scene s preciznim detaljima. Potpuno novim, uzbudljivim iskustvom gledanja sadržaja na ovom Smart TV-u upravlja Quantum HDR 8X. Ova tehnologija pokazuje više od prirode nego što ste mogli da zamislite.

Cijeli novi svijet otkrićete i doživjeti uz prošireni High Dynamic Range (HDR). Jednostavno, Quantum HDR 8X utiče na prošireni raspon svjetline pa sunce na ekranu sija jače, a kišni oblaci izgledaju tamnije. Quantum 4K procesor QLED televizora zaista treba doživjeti jer koristi kompanijin jedinstveni algoritam za jasnije slike. Tehnologija kvantnih tačaka pruža 100-postotni volumen prirodnih boja, koje po želji mogu biti i nešto izražajnije od prirodnih. Povrh svega, osvijetljenost ekrana prilagođava se i prostoriji u kojoj se TV nalazi i sceni na ekranu.

Stvoren za uživanje i vrhunski gaming

AI Upscaling tehnologija je moćan adut ovog Smart TV-a i čini veliku razliku u odnosu na televizore bez ove opcije. QLED koristi AI Upscaling tehnologiju radi smanjenja šumova, vraćanja izgubljenih detalja i pooštrava ivice oko predmeta i teksta u slici. Zahvaljujući inteligentnom načinu rada televizor momentalno reaguje i na promjenu uslova u prostoriji prilagođavajući sliku i ton novonastalom ambijentu. Može da prilagodi čak i zvuk sadržaju na televizoru. Na primjer, u stanju je da omogući jasnije dijaloge u vijestima ili pojača glas pjevača iznad pozadine na koncertu.

Gaming iskustvo podržano Real Game Enhancer rješenjem, na ovom QLED TV-u je vrhunsko. Uz pomoć FreeSync(VRR) tehnologije, ovaj istinski Smart TV smanjuje zastoje u igri i omogućuje brzinu igre u realnom vremenu. VRR (promjenjiva brzina osvježavanja) tu je da osigura optimalnu izmjenu slika u svakoj sceni igre. Dinamičko ujednačavanje nijansi crne omogućuje bolju vidljivost u mraku i koristi detaljnu analizu scena radi optimalnog kvaliteta slike. Poboljšava čak i zvuk kako biste mogli do kraja da uronite u igru.

Na svim 3D BOX prodajnim mjestima pronaći ćete i mnoge druge modele odličnih Samsung televizora, koji su ove godine svjetski prodajni hit. Tu su, međutim, i televizori drugih brendova kao što su Sony, Philips, Tesla

Komentariši

Vratite se na vrh
X