fbpx
Potpuno novi Crash Bandicoot 4: It's About Time dolazi na PlayStation 4 konzole 2. oktobra

REZERVIŠI I UŠTEDI Na jesen stiže potpuno novi Crash Bandicoot 4 (Trailer)

Nestašni torbar Crash Bandicoot, čijem luckastom karakteru ne mogu da odole ni mladi ni stari, najavljuje spektakularan povratak. Poslije punih 12 godina, na jesen nas čekaju nove uzbudljive avanture najomiljenijeg lika iz perioda odrastanja miliona gaming fanova.

Activision Publishing najavio je da novi Crash Bandicoot 4: It's About Time dolazi na PlayStation 4 konzole 2. oktobra. To je prva video-igra iz ultrapopularnog serijala poslije 12 godina, pa će sasvim sigurno fanovi biti i više nego zadovoljni.

Crash Bandicoot serijal je, inače, proizvod kompanije Naughty Dog, a svoj dugovječni život započeo je na prvoj generaciji Sony PlayStation konzole 1996. godine. Nema potrebe da napominjemo koliki je uspjeh Crash do sada napravio. Vjerovatno svaki gamer zna da je Crash postao čak i maskota Sony PlayStation konzole.

Crash Bandicoot 4, dakle, nije remasterizovano izdanje, već potpuno nova igra, sa elementima putovanja kroz vrijeme i “izvrtanja” zakona fizike u borbi sa neprijateljima. U dolazećem nastavku legendarni likovi se vraćaju i zakuvavaju sukob kosmičkih razmjera.

Crash Bandicoot mora da nađe 4 moćne “kvantne maske” i da ih ujedini kako bi se uspostavio red u multiverzumu. Duh franšize je ostao i u novom dijelu, ali osvježen tako da ide u korak sa modernim tokovima animacije.

Crash Bandicoot 4 je direktan nastavak na Crash Bandicoot: Warped, koji je izašao 1998. godine. Priča počinje tako što se Neo Cortex, dr N. Tropy i Uka Uka izbave sa zabačene planete na koju su nasukani, i prilikom bjekstva prave rupu u “prostor-vrijeme” kontinuumu. Ko će im stati na put i dovesti stvari na svoje mjesto? Zna se: Crash i njegova mlađa sestra Coco…

Crash Bandicoot 4: It's About Time će  prodaju stiže na jesen, 2. oktobra ove godine. Međutim, u 3D BOX-u već sada ova igra može da se rezerviše, odnosno prednaruči, čime se na nju ostvaruje popust od 10%.

Komentariši

Vratite se na vrh
X