fbpx
Najnoviji fitness trackeri brendova Xiaomi i Samsung stigli su u 3D BOX

NOVO U 3D BOX-u Budite fit uz najnovije vrhunske fitness trackere

Najnovija generacija veoma pristupačnih fitness trackera brendova Xiaomi i Samsung obogatila je ponudu 3D BOX-a. Mi Smart Band 5 i Galaxy Fit-e su pametne narukvice vrhunskog kvaliteta, sa nekim novim i unaprijeđenim opcijama podrške u kreiranju zdravog, organizovanog i srećnog načina života korisnika.

Xiaomi Mi Smart Band 5 je najnoviji model iz linije već globalno poznatih i priznatih fitness trackera kineske kompanije. Sadrži sve kvalitete prethodnih generacija, uz dodatak najnovijih naprednih tehnologija kojima je dodatno poboljšana. Unaprijeđenog dizajna i podignutog nivoa kvaliteta i mogućnosti, Mi Smart Band 5 više ni po čemu ne zaostaje za današnjim pametnim satovima.

Više od 65 tema i poznavanje 11 načina kretanja

Iako je riječ o fitness trackeru, Mi Smart Band 5 je u stanju da savršeno odgovori i na mnoge druge potrebe i zahtjeve korisnika. Ovo je sada već rasan uređaj za 20% povećanog dinamičkog ekrana s više od 65 tema za biranje. Uprkos većem ekranu, dimenzije su mu i dalje gotovo nepromijenjene i kompaktne za svačiji ručni zglob. Velikoj prilagodljivosti doprinosi i dizajn uređaja ukrašen mekim, udobnim i pouzdanim kaiševima u više boja.

Ovaj istinski pametni fitness tracker poznaje 11 sportskih načina kretanja, pa će izuzetno precizno pratiti vaše veslačke pokrete ili pokrete koje pravite dok preskačete konopac, trčite, plivate, vozite bicikl, šetate, vježbate u teretani i sl. U svim tim aktivnostima Mi Smart Band 5 precizno prati promjene, potrošnju kalorija, rad srca, obrađuje podatke i korisniku pruža sve informacije koje su mu u tim aktivnostima potrebne. Pored toga što pomaže da fizičke aktivnosti budu od maksimalne koristi, uređaj prati i opšte zdravstveno stanje i predlaže najprihvatljivija rješenja za održavanje zdravih navika.

Sličnih karakteristika je i Samsung Galaxy Fit-e, fitness tracker poboljšanih mogućnosti u odnosu na prethodne kompanijine modele ovih nosivih uređaja. Stvoren je da prati tempo korisnika i toliko lagan da se na ruci i ne osjeti. Sve potrebne informacije i obavještenja prikazaće vam momentalno, dovoljno je samo da ručni zglob usmjerite prema svom licu.

Osmišljen da vas pokrene

Kompaktan i pojednostavljen ekran ovog fitness trackera nudi savršeno pregledan raspored svih informacija bitnih korisniku, a tu mogu da budu i važne informacije u vezi svih aktivnosti vlasnika ovog pametnog nosivog uređaja.

Galax Fit-e je osmišljen s ciljem da vas pokrene. Zahvaljujući izdržljivim, izuzetno laganim materijalima od kojih je izrađen, ovaj fitness tracker vas ni najmanje neće ometati u svakodnevnim izazovima. Naprotiv, šta god da radite, vrlo brzo ćete shvatiti da na ručnom zglobu imate podršku za te svoje aktivnosti. Svejedno je da li vam treba podsjetnik za neke kasnije obaveze, tačno vrijeme, vremenska prognoza ili orijentacija u prirodi, ovaj fitness tracker je tu da vas informiše ili uputi na najbolji put. Od izuzetne je koristi i kada vježbate, vozite bicikl, trčite, plivate ili spavate. Sve korisne podatke iz tih aktivnosti pametni Galaxy Fit-e precizno prikuplja, obrađuje i nudi vam na raspolaganje.

Komentariši

Vratite se na vrh
X