fbpx
Bundle ponuda uključuje PS4 konzolu, 2 DualShock kontrolera i FIFA 21 u paketu

3D BOX Specijalna ponuda za PlayStation fanove koja donosi veliku uštedu

Za sve fanove PlayStation zabave 3D BOX je pripremio specijalnu Bundle ponudu koja vam pruža jedinstvenu priliku da uz veliku uštedu nabavite novu, poboljšanu PS4 konzolu, dva DualShock kontrolera i FIFA 21 igru koja je upravo danas zvanično puštena u prodaju!

Konzola PlayStation 4 500 GB, dva DualShock kontrolera i FIFA 21 Standard Edition sadržaj je paketa koji već danas može biti vaš. PS4 konzola 500 GB iz ovog paketa ima novi, unaprijeđeni hardver kojem veliku moć daje AMD-ov osmojezgreni procesor x86 arhitekture. Jednako moćan je i grafički AMD-ov procesor Radeon 7870, a zahvaljujući integrisanom radu njihova snaga dolazi do punog izražaja. To znači da CPU i GPU jednako a neometano koriste čak 8 GB superbrze GDDR5 radne memorije i kapacitet 500 GB “teškog” mehaničkog diska.

U paketu su i dva DualShock kontrolera za PS4 čija je cijena u maloprodaji 129 KM po komadu. Dualshock Controller v2 je i danas na tržištu najnapredniji, najergonomičniji i najintuitivniji džojstik za igranje PlayStation 4 igara koji će moći da se koristi i na PS5 konzolama.

FIFA 21 Standard Edition za PlayStation 4 konzole, sa opcijom besplatne nadogradnje na PlayStation 5, u prodaji je upravo od danas, 9. oktobra. Donosi više načina igre nego ikada prije, uključujući i UEFA Ligu šampiona i CONMEBOL Libertadores. Bilo da je riječ o utakmicama na stadionu ili na ulici, osjetićete poboljšanja i doživjeti sasvim nova takmičarska uzbuđenja.

Požurite u 3D BOX, jer količine ovog paketa po nevjerovatno povoljnoj cijeni su ograničene.

Komentariši

Vratite se na vrh
X