fbpx
Pametni konvektor Xiaomi brenda u prostoriji koju tiho i efikasno zagrijava

NOVO U 3D BOX-u Pametni konvektor za efikasno zagrijavanje prostorija

Pametni konvektor brenda Xiaomi za efikasno zagrijavanje prostorija novi je proizvod u redovnoj ponudi 3D BOX-a. Riječ je o izuzetno štedljivom uređaju na napajanje električnom energijom koji efikasno zagrijava prostor do 15 metara kvadratnih.

Mi Smart Space Heater je puni naziv ovog pametnog konvektora koji ugodno i tiho zagrijava vazduh u prostoriji. Po želji i potrebi pametni konvektor može da obezbijedi dugotrajno održavanje dostignute toplote. Pored zagrijavanja doma, poslužiće, takođe, i za uspostavljanje optimalne temperature u vašem radnom prostoru.

Digitalni termostat na ovom pažljivo dizajniranom pametnom konvektoru snage 2200 W ima 6 temperaturnih postavki. Možete da birate zagrijavanje na 18, 20, 22, 24, 26 ili 28 stepeni Celzijusa. Tu je i Timer opcija uz pomoć koje određujete u kojem vremenskom periodu želite odabranu temperaturu. Može to da bude samo jedan sat, ali i 2, 5 ili čak 12 sati. Pametni konvektor može stalno da održava temperaturu u prostoriji na vrijednostima između 18 i 28 stepeni C.

Mi Smart Space Heater pametni konvektor kreiran je tako da njime može da se upravlja i na daljinu. Za to je potrebno samo da se preuzme odgovarajuća aplikacija, a potom se upravljanje pametnom grijalicom može obavljati i putem smartfona.

Mi Smart Space Heater je opremljen vrhunskom tehnologijom za prirodno zagrijavanje vazduha i odlikuje ga gotovo bešuman rad. Ovaj pametni konvektor mase 5.7 kg je čak i vodootporan po standardu IPX4. Predviđen je za držanje na podu zbog čega ima ručku za lakše premještanje.

Komentariši

Vratite se na vrh
X