fbpx
Nagradna igra 3D BOX-a, Sony PlayStation 5 konzola sa DualSense kontrolerom za najsrećnijeg kupca televizora

Cijele godine 3D BOX nagrađuje! U februaru kupi TV i u igri si za PS5

Od sutra, pa do kraja februara, u 3D BOX-u će trajati nagradna igra u kojoj najsrećniji kupac bilo kojeg televizora osvaja PS5 konzolu! U nagradnoj igri učestvuju svi koji televizor kupe na bilo kojem prodajnom mjestu 3D BOX-a, uključujući i web shop mobilnitelefoni.ba.

Ovom prilikom 3D BOX najavljuje i niz novih nagradnih igara koje će trajati sve do kraja ove godine. Svakog mjeseca, dakle, počinje novi ciklus nagradne igre u kojoj najsrećniji kupac osvaja vrijedan poklon. U februaru je to PlayStation 5 konzola.

Nagradna igra rezultat je uspješnog poslovanja 3D BOX-a u proteklim godinama, predstavlja mali znak pažnje i veliku zahvalnost vjernim kupcima. Poslije svakog mjesečnog ciklusa, najsrećniji kupac biće izvučen Random metodom. Rezultat nagradne igre poslije svakog mjeseca, biće objavljen na ovom blogu i drugim kanalima komunikacije 3D BOX-a.

Učešće u nagradnoj igri u februaru trebalo bi da bude pravo zadovoljstvo, budući da je izbor televizora u 3D BOX-u izuzetno velik i kvalitetan. U ponudi su najnoviji modeli televizora svjetskih top brendova kao što su Sony, Samsung, Philips, Vox, Panasonic, Xiaomi… Naravno, svi ovi televizori su u ponudi u raznim veličinama ekrana, uglavnom od 32 do 85 inča. I, što je najvažnije, televizori u 3D BOX-u su po najpovoljnijim cijenama u BiH i uz maksimalnu garanciju.

U martu, kao i u svim preostalim mjesecima 2021. godine možete očekivati takođe izuzetno vrijedne i atraktivne nagrade. Srećno!

Komentariši

Vratite se na vrh
X