fbpx
Samsung QLED i drugi televizori iz ponude 3D BOX-a

Još nepune 2 sedmice do isteka nagradne igre u kojoj kupac TV-a dobija PS5

Do kraja prve ovogodišnje velike nagradne igre u 3D BOX-u ostale su nepune dvije sedmice, a glavna nagrada je PS5. Da bi se u nagradnoj igri učestvovalo, samo je potrebno u toku ovog mjeseca u 3D BOX-u kupiti televizor.

Budući da je nagradna igra već počela 1. februara, važno je još jednom napomenuti da će najsrećniji kupac televizora u ovom mjesecu, odnosno srećni dobitnik PS5 konzole, biti izvučen random metodom početkom marta. Takođe, dobitnik PS5 konzole, dužan je da nagradu preuzme lično u poslovnici 3D BOX-a, u Tržnom centru Mercator Banjaluka.

Na 3D BOX prodajnim mjestima, uključujući i web shop, 10. februara počela je i promocija određenih modela Samsung QLED televizora. Promocija će trajati do proljeća, odnosno do 21. marta ove godine, a Samsung će kupce nagraditi vrijednim poklonima. Dakle, kupovinom određenog QLED televizora do kraja februara, pored zagarantovanog poklona u vidu Soundbara, moguće je osvojiti i PS5 konzolu.

Ime srećnog dobitnika PS5 konzole u nagradnoj igri biće objavljeno na ovom blogu. O dobijenoj nagradi i terminu preuzimanja PlayStation 5 konzole u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, dobitnik će biti i lično obaviješten.

Komentariši

Vratite se na vrh
X