fbpx
Laptop HP Envy x360 15-ed0032nn

HP Envy x360, savršen laptop za zahtjevnije poslove i zabavu + Windows licenca gratis

Ako tražite dugoročno pouzdan laptop velike snage i visokih performansi, HP Envy x360 bi mogao biti pravi izbor za vas. Ovaj model, izuzetno cijenjen u poslovnim krugovima, u 3D BOX-u možete da kupite uz dobijanje Windows licence gratis.

HP Envy x360 je izuzetan laptop velike snage, pouzdanosti i vrhunskih performansi za lagodno obavljanje čak i složenijih i zahtjevnijih poslova. S takvim karakteristikama, naravno, odlično će poslužiti za multitasking, ali i za zabavu kao što je gaming ili gledanje filmova.

Ovaj laptop oslanja se prvenstveno na snagu Intel Core i5 10210U procesora, ali i na velikih 16 GB radne memorije koja dodatno pospješuje performanse. Na veliku brzinu paljenja, pokretanja programa i fluidnog rada svakako utiče i SSD sa ogromnim skladišnim prostorom od 1 TB. HP Envy x360 je stvoren za rad u pokretu, pa zato i ima snažnu bateriju koja mu obezbjeđuje višečasovnu autonomiju.

Kreativne mogućnosti korisnika ovog laptopa su ogromne. HP Envy x360 ima ekran dijagonale 15.6 inča koji obezbjeđuje izuzetno živ i oštar prikaz u realnim, prirodnim bojama. Uokviren je veoma tankim ramom što doprinosi elegantnom izgledu cijelog laptopa. Ekran je osjetljiv na dodir, a kompatibilan je i sa pametnom olovkom koja se kupuje posebno.

Laptop HP Envy x360 15-ed0032nn uključuje i HP Quickdrop tehnologiju koja omogućava brzo dijeljenje sadržaja između vaših uređaja. Radi s Androidom, iPhone-om, iPad-om i Windows PC-ima i Mac uređajima.

Po pitanju korisničke bezbjednosti i zaštite privatnosti, opremljen je nenametljivim zatvaračem kamere i tasterom za isključivanje mikrofona. Dizajn laptopa, pregledna, praktična i apsolutno funkcionalna tastatura, te veoma prijatno pozadinsko osvjetljenje će vas oduševiti. Korisnička iskustva na brojnim forumima i pozitivne recenzije to najbolje potvrđuju.

Komentariši

Vratite se na vrh
X