fbpx
Otac, mali dijete i pas uživaju u dnevnom boravku uz LG klima uređaj

Klima uređaji u 3D BOX-u: TOP izbor, ugradnja, max garancija, ovlašćeni servis

Klima uređaji najpoznatijih brendova iz ponude 3D BOX-a definitivno će riješiti sve vaše probleme sa vrućinama ovog ljeta. I ne samo to, jer će vam klime služiti i dugi niz narednih godina, kako ljeti, tako i zimi.

Posebna vrijednost kupovine klima uređaja u 3D BOX-u je ta što vam je uz doplatu omogućena njihova stručna ugradnja. Pored toga, za svaki kupljeni uređaj obezbijeđen je i ovlašćeni servis, najpovoljnija cijena u BiH, kao i maksimalna garancija. Klima uređaji u 3D BOX-u su uglavnom sa Inverter kompresoreima što znači da efikasnije i ravnomjernije hlade ili griju prostorije. Takođe su i mnogo štedljiviji potrošači električne energije u odnosu na klime prethodnih generacija, bez inverter tehnologije.

Današnji klima uređaji nude mnogo više od samog rashlađivanja prostorija i stvaranja ugodne temperature vazduha tokom ljetnih vrelina. To su sada uređaji koji mogu biti od koristi tokom cijele godine. Osim što su veoma štedljivi potrošači električne energije, mnogi modeli imaju ugrađen Wi-Fi tako da je upravljanje njima još praktičnije. Modeli iz ponude 3D BOX-a su veoma tihi u radu, svi imaju zaštitu od korozije i prilično jednostavno se ugrađuju.

Djevojka s laptopom leži na dvosjedu ispod klima uređaja ugrađenog na zid od bijele cigle

Specifičnost i dodatna vrijednost ponude 3D BOX-a je u pažljivo odabranim modelima uređaja koji pružaju najviši mogući kvalitet za uloženi novac. Iz tog razloga, klima uređaji u 3D BOX-u dolaze od brendova dokazanog kvaliteta. To potvrđuju i najnovije LG klime koje su upravo uvrštene u stalnu ponudu. Riječ je o vrhunskim klimama s Inverter kompresorom koje obezbjeđuju tih, ravnomjeran i izuzetno efikasan rad. Pored toga, veoma su štedljivi potrošači struje i na njihovu efikasnost se možete osloniti dugi niz godina.

LG Inverter klima uređaji za kućnu ili kancelarijsku upotrebu svrstavaju se među najkvalitetnije u svijetu. Pored 3 godine garancije na cijeli uređaj, na njihove Inverter kompresore garancija je čak 10 godina! To je najuvjerljiviji podatak o njihovom kvalitetu i trajnosti. U 3D BOX-u, naravno, možete kupiti i klima uređaje drugih brendova kao što su Bosch, Tesla, Vox, Vivax ili Elit.

Komentariši

Vratite se na vrh
X