fbpx
Izložena ponuda PS4 i PS5 naslova u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka

Velika ljetna promotivna rasprodaja PS4 i PS5 hit naslova u 3D BOX-u

Od 26. jula do 8. avgusta na velikoj promotivnoj rasprodaji u 3D BOX-u su brojni PS4 i PS5 hit naslovi. Sve igre za posljednje dvije generacije PlayStation konzola sa ove rasprodaje su Sony izdanja, kreirana u SIEE studijima. Sam ovaj podatak je najčvršća garancija da su na velikom popustu najatraktivnije PlayStation igre.

U izuzetnoj ponudi PS4 i PS5 naslova na sniženju nalaze se i neka od najvećih ostvarenja u protekloj deceniji. Po promotivnim akcijskim cijenama, na primjer, mogu da se nabave oba dijela The Last od Us. Riječ je o jednoj od najboljih igara ikada kreiranih, po kojoj HBO upravo snima visokobudžetnu seriju. Na velikom popustu je i Ghost of Tsushima, po mnogima jedna od najboljih igara svih vremena. U toj klasi je svakako i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, koja je sada takođe na sniženju.

Navedeni naslovi su tek djelić nevjerovatne ponude PS4 i PS5 igara na velikom ljetnom popustu. Na sniženju je, naime, i više vrhunskih PS5 naslova među kojima su Demon’s Souls, Returnal, The Nioh Collection i druge. Ipak, većina naslova na ovoj ljetnoj rasprodaji je za PS4 konzole koje su i dalje potpuno aktuelne.

Veliki broj fantastičnih PS4 igara pronaći ćete po cijeni od samo 39 KM. Među njima su, između ostalog, Days Gone, Predator: Hunting Grounds, Marvel’s Spiderman, Gran Turismo Sport Special 2 i druge. Sve u svemu, na promotivnom sniženju PS4 i PS5 igara u 3D BOX-u trenutno se nalazi skoro 50 naslova.

Komentariši

Vratite se na vrh
X