fbpx
Kolažni ilustrovani prikaz PlayStation igara na velikoj ljetnoj akciji

Proširen izbor PS4 i PS5 naslova na velikoj ljetnoj akciji u 3D BOX-u

Izbor PlayStation igara na velikoj ljetnoj akciji u 3D BOX-u je proširen top naslovima EA, Warner i Take 2 izdavača. Od juče, 2. avgusta, taj spisak je proširen sa još 9 mega hitova koji su trenutno u ponudi po rekordno sniženim cijenama. Primjera radi, Red Dead Redemption 2 je samo 59 KM, a jedno je od najvećih ostvarenja u gaming industriji.

Uz hit naslove koji su na popustu od prošlog mjeseca, sada je ukupan broj igara na velikoj ljetnoj akciji oko 60. Među njima su skoro sva velika ostvarenja koja su obilježila PlayStation gaming u proteklih 6-7 godina. Međutim, tu je i nekoliko novih velikih naslova za novu generaciju konzola koje je sada moguće nabaviti uz značajnu uštedu.

Ostvarenja Mortal Kombat franšize nisu često na akcijskim popustima, ali sada su na popustu dva naslova. Mortal Kombat 11 Ultimate PS4 i Mortal Kombat 11 Ultimate PS5 na aktuelnom popustu su identične cijene – 59 KM. I GTA V Premium Edition PS4, čiji ćemo nastavak čekati bar još 2-3 godine, na sniženju je samo 45 KM.

Između ostalog, na velikoj ljetnoj akciji su oba izdanja The Last of Us, Ghost of Tsushima, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales i mnogi drugi hit naslovi. Za konzole nove generacije popust je obezbijeđen na igre Demon’s Souls, Returnal, The Nioh Collection

Kupovina u 3D BOX-u omogućena je u fizičkim shopovima kao i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Komentariši

Vratite se na vrh
X