Mi Smart Space Heater pametni konvektor postavljen na podu dnevnog boravka, između čiviluka i dvosjeda

Mi Smart Space Heater pametni konvektor je efikasno i ekonomično rješenje za hladne dane

Mi Smart Space Heater je pametni uređaj na strujno napajanje za efikasno zagrijavanje prostorija do 15 metara kvadratnih. Ugodno i tiho zagrijava vazduh u prostoriji i po želji i potrebi obezbjeđuje stalno održavanje dostignute toplote. Ovaj pametni konvektor nameće se kao odličan izbor i rješenje za dolazak hladnijih jesenjih dana, a zatim i zime.

Mi Smart Space Heater je štedljiv potrošač električne energije i odličan izbor za zagrijavanje bilo koje prostorije u vašem domu. Poslužiće, takođe, i za uspostavljanje optimalne temperature u radnom prostoru što može da bude i kancelarija ili manja radionica.

Digitalni termostat na ovom pažljivo dizajniranom pametnom konvektoru snage 2200 W ima 6 temperaturnih postavki. Možete da birate zagrijavanje na 18, 20, 22, 24, 26 ili 28 stepeni Celzijusa. Tu je i Timer opcija uz pomoć koje određujete u kojem vremenskom periodu želite odabranu temperaturu. Može to da bude samo jedan sat, ali i 2, 5 ili čak 12 sati. Temperaturu u prostoriji moguće je stalno održavati na vrijednostima između 18 i 28 stepeni C. Mi Smart Space Heater pametnim konvektorom može da se upravlja i na daljinu. Za to je potrebno samo da se preuzme odgovarajuća aplikacija. Potom se upravljanje pametnom grijalicom može obavljati i putem smartfona.

Mi Smart Space Heater je opremljen vrhunskom tehnologijom za prirodno zagrijavanje vazduha i odlikuje ga gotovo bešuman rad. Ovaj pametni konvektor mase 5.7 kg je čak i vodootporan po standardu IPX4. Predviđen je za držanje na podu zbog čega ima ručku za lakše premještanje. Visina ovog uređaja je 52.6 cm, širina 78 cm, a debljina 21.6 cm. Međutim, može i da se montira na pozicije koje vam najviše odgovaraju. U kutiji uz proizvod nalaze se ključ za postavljanje, 2 nosača, 4 vijka za montažu i korisničko uputstvo za upotrebu.

Xiaomi pametni konvektor veoma povoljno možete da nabavite u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. Takođe, možete da ga kupite i putem web shopa 3D BOX-a uz obezbijeđenu dostavu na kućnu adresu i mogućnost plaćanja pouzećem.

Komentariši

Vratite se na vrh
X