fbpx
Usisivači raznih tipova i generacija

Najefikasniji usisivači svih tipova i generacija u TOP ponudi 3D BOX-a

Usisivači nove generacije su zahvaljujući tehnološkom napretku proizveli pravu revoluciju u čišćenju stambenih, ali i poslovnih prostora. Neki su već toliko napredni da cijeli proces čišćenja prostorija obavljaju potpuno samostalno. Ipak, iz upotrebe još nisu istisnuti ni oni nešto stariji modeli čiji visok kvalitet još odolijeva novom vremenu. Ponuda usisivača u 3D BOX-u je bogata, raznovrsna i obuhvata modele nekoliko generacija.

U rasponu cijena od 89 KM do 1599 KM, u 3D BOX-u mogu da se pronađu usisivači svih tipova. Još bitnije je naglasiti da su to sve uređaji svjetskih top brendova. Između ostalog, zastupljeni su Dyson, Karcher, Philips, Samsung, Bosch, Xiaomi, Gorenje… Ponuda usisivača u 3D BOX-u razvrstana je u nekoliko kategorija.

Klasični usisivači

Klasični usisivači, bijeli, crveni i plavi

Klasični usisivači i dalje su veoma popularni, naročito kod starijih korisnika i penzionera. Razloge za to treba tražiti u njihovim veoma popularnim cijenama zbog kojih su pristupačni svima. Pored toga, stariji korisnici se sporije privikavaju na nove tehnologije, pa ostaju vjerni uređajima koje najbolje poznaju. Samsung, Gorenje i Philips i dalje proizvode odlične klasične usisivače koje možete pronaći u 3D BOX-u. Iako su to uređaji starije generacije, odlikuju se visokim kvalitetom i efikasnošću, naročito zbog savremenih HEPA filtera koji su u njih ugrađeni.

Ručni usisivači

Ručni usisivač usisava mrvice sa stola

Ručni usisivači su nešto napredniji od klasičnih, ali i mnogo praktičniji za usisavanje na manjim ili ograničenim površinama. Veoma su pristupačni budući da u prosjeku koštaju oko 100 KM ili nešto malo više. Izuzetno su jednostavni za korišćenje, a mogu da posluže svuda gdje ima prašine ili drugih sitnijih nečistoća. Riječ je o usisivačima na bateriju koja se puni i koji očas posla mogu da usisaju mrvice sa stola ili sa garniture za sjedenje u dnevnom boravku, kao i prašinu sa namještaja, unutrašnjost automobila i sl.

Štapni usisivači

Štapni usisivač usisava prašinu sa ivica prozora

Bežični štapni usisivači su hit današnjice i predstavljaju ultrapraktične i superefikasne uređaje za održavanje higijene u modernim domovima. Dolaze uglavnom sa petoslojnim sistemom filtera koji skupljaju do 99.97% svih čestica s raznih površina i iz vazduha. Zahvaljujući vrhunskoj ergonomiji i odlično osmišljenim dijelovima koji se po potrebi sklapaju ili rasklapaju, dopiru i do najnepristupačnijih uglova u kući ili ispod i iza namještaja. Doduše, cijena im je u odnosu na klasične usisivače znatno viša, ali njihova praktičnost i efikasnost nemaju konkurenciju.

Robot usisivači

Robot usisivač opremljen senzorima

Robot usisivači su posljednja riječ naprednih tehnologija korišćenih za izradu uređaja koji će sami obavljati čišćenje i pranje podova u kući. Procesori, senzori i laseri, uz obilnu podršku vještačke inteligencije, omogućavaju im samostalno i sigurno kretanje dok usisavaju ili brišu kućne podove. U mogućnosti su čak i da sami odu do stanice na napajanje i da se na nju priključe kad im se energija u bateriji spusti na minimum.

Istražite ponudu usisivača na web shopu 3D BOX-a ili posjetite 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka i izaberite usisivač koji vam najviše odgovara. Izbor je bogat, a usisivači iz ponude su dokazanog kvaliteta i uz dvogodišnju garanciju. Za kupovinu putem web shopa, osim kartičnog, omogućeno je i plaćanje pouzećem. Takođe, omogućena je i kupovina na rate.

Komentariši

Vratite se na vrh
X