fbpx
Samsung Galaxy A53 5G smartfoni u nekoliko boja na vizualu koji prikazuje da su otporni na vodu

Kupite Galaxy A53 5G i dobijte gratis Galaxy Buds Live slušalice

U promotivnom periodu tokom aprila, svaki kupac Samsung Galaxy A53 5G smartfona na poklon dobija Galaxy Buds Live slušalice. Promotivna akcija, koja je počela 1. a završava 30. aprila, može trajati kraće ako predviđene zalihe telefona budu rasprodate ranije. Trenutno, u 3D BOX-u su u ponudi A53 modeli u fenomenalnoj crnoj, plavoj, bijeloj i boji breskve.

Nakon kupovine Samsung Galaxy A53 5G telefona u 3D BOX-u, kupcu preostaje još da se registruje na stranici samsung.ba. Tu treba da potvrdi kupovinu. Samo na taj način ostvaruje i posljednji uslov za besplatno dobijanje Galaxy Buds Live slušalica. Slušalice će mu biti dostavljene na datu kućnu adresu.

Samsung Galaxy A53 5G je ultramoderan i savršeno funkcionalan uređaj koji je premijerno predstavljen u martu 2022, a već u aprilu stigao je i na naše tržište. Nasljednik globalno popularnih modela Galaxy A51 i Galaxy A52, ovaj najnoviji model iz iste serije donosi premijum kvalitet u srednju cjenovnu klasu. Opremljen je izuzetnim Super AMOLED ekranom, baterijom koja traje dva dana na jednom punjenju, OIS kamerom od 64 MP i fantastičnom memorijskom konfiguracijom koja mu obezbjeđuje vrhunske performanse i neiscrpan prostor za skladištenje podataka.

U 5G mreži vaš svijet će imati Galaxy dimenzije. Hiperbrza veza znači da je strimovanje besprekorno, isto kao i dijeljenje sa prijateljima ili porodicom. Za ozbiljan rad tu je osnaženi procesor sa 8 jezgri od 5 nm, što ovaj Galaxy uređaj čini kao stvorenim za zahtjevni multitasking. RAM Plus skenira šablone korišćenja i pruža dodatni virtuelni RAM prostor koji dodatno ojačava performanse. Uz internu memoriju od najmanje 128 GB i dodatnu podršku microSD kartice do 1 TB, prostor za čuvanje svih dragocjenih trenutaka i podataka je neiscrpan.

OIS kamera od 64 MP za fantastične snimke čak i u pokretu

Galaxy A53 5G je dizajniran da bude drugačiji od drugih. Uz Ambient Edge ivice, kamera se neprimjetno stapa s kućištem, zaokružujući ljepotu Galaxy telefona. Obradujte svoje oči živim detaljima uz FHD+ Super AMOLED ekran. Na širokih 6,5 inča Infinity-O displeja sa 800 nita uživaćete u živopisnoj vidljivosti prikaza na otvorenom.

Kamera sa više sočiva kod Galaxy A53 5G telefona podiže fotografisanje na sljedeći nivo. Uhvatite oštrije, jasnije slike koristeći 64 MP OIS kamere. Zahvatite veći ugao uz Ultraširoku kameru. Prilagodite fokus Dubinskom kamerom i približite detalje Makro kamerom. Uhvatite slike iz svijeta koji vas okružuje dok ste u pokretu. Zahvaljujući prednostima OIS tehnologije, Galaxy A53 5G čak i na slabom svjetlu može da pravi glatke video-snimke pune sitnih detalja. Moćna vještačka inteligencija popravlja fotografije, pa su slike odmah spremne za nadogradnju.

Ugrađen u hardver i softver telefona, Samsung Knox štiti ovaj vaš telefon od trenutka kada ga prvi put uključite. Nudeći višeslojnu bezbjednost, čuva vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernih programa i prijetnji. Uz ugrađen senzor otiska prsta na ekranu, otvaranje aplikacija i veb-stranica je trenutno, ali bezbjedno. Sačuvajte svoje lične fotografije, video-zapise, aplikacije i podatke na bezbjednom mjestu, u Secure folderu koji radi pod Samsung Knox bezbjednosnom platformom i zaštitite svoje podatke od zlonamjernih napada. Dodajte lozinku ili otisak prsta sa kojima samo vi možete pristupiti podacima.

Ako vam se dopadaju karakteristike novog Galaxy A53 5G uređaja, požurite u 3D BOX i izaberite model u boji koja vam se najviše sviđa. Još jednom napominjemo da kupovinom ovog telefona u aprilu stičete pravo i na besplatno dobijanje Galaxy Buds Live slušalica u mistično crnoj boji.

Komentariši

Vratite se na vrh
X