fbpx
3D BOX shop bijele tehnike u Aleji Svetog Save 69, tržni centar Mercator Borik, Banjaluka

3D BOX izrastao u savremen shop modernih elektronskih uređaja

Idući u korak sa novim tehnologijama, 3D BOX je za 8 godina postojanja izrastao u savremen shop modernih elektronskih uređaja. Pokrivajući tržište cijele Bosne i Hercegovine, postao je prepoznatljiv i cijenjen brend, naročito po vrhunskoj ponudi telefona, televizora, bijele tehnike i PlayStation asortimana. Povjerenje kupaca stečeno je zahvaljujući predanoj posvećenosti rješavanju njihovih problema, uz kreiranje najpovoljnijih uslova kupovine, obezbijeđen servis i garanciju kvaliteta.

3D BOX danas ima veoma široku i raznovrsnu ponudu. Ona obuhvata i male kućanske aparate, aparate za ličnu njegu, e-trotinete, monitore, laptope i druge vrste informatičkih uređaja i opreme. U redovnoj ponudi su i moderni kuhinjski uređaji poput miksera, blendera, kuhala, tostera, sokovnika, digitalnih vaga, aparata za kafu… Uvijek je tu i širok izbor pametnih satova, tableta, kamera, dronova, ali i najpotpuniji asortiman uređaja i opreme za gaming.

Ako danas navratite u Tržni centar Mercator Borik, Banjaluka, u prizemlju ćete naići na 2 3D BOX shopa. Jedan je namijenjen prvenstveno kupcima mobilnih telefona i proizvoda iz gaming asortimana, a drugi je moderan i izuzetno snabdjeven shop bijele tehnike. Prvi i stariji shop posjećuju fanovi PlayStation, Nintendo Switch i PC gaminga, kao i kupci mobilnih telefona. Međutim, u tom shopu u ponudi je i nevjerovatno širok izbor dodatne opreme za gaming i mobilne telefone. Na tom mjestu pronaći ćete, takođe, ogromnu ponudu raznovrsnih elektronskih uređaja nove generacije, od kojih svaki rješava neki problem u životu modernog čovjeka.

Dodatna vrijednost ponude 3D BOX-a

Prodajni pult 3D BOX-a u TC Mercator Banjaluka

Noviji i znatno veći 3D BOX shop bijele tehnike u ugodnom i modernom ambijentu nudi uređaje najpoznatijih svjetskih brendova. Bosch, Samsung, Tesla, Gorenje, Rowenta, Tefal, Xiaomi, Dyson, Philips, Sony i mnogi drugi brendovi zastupljeni su u ovom shopu. Glavni dio ponude, naravno, čine veš mašine, frižideri, zamrzivači, šporeti, sušilice veša, mikrovalne rerne, mašine za pranje posuđa, nape i razni ugradbeni elementi. Tu ćete pronaći i nevjerovatno veliki izbor svih vrsta usisivača, od klasičnih do robotskih, kao i pegle, pametne vage, satove-budilnike, te veliki izbor Smart i Android televizora nove generacije po krajnje pristupačnim cijenama.

Posebna, dodatna vrijednost ponude 3D BOX shopova je da će vam definitivno pomoći pri kupovini poklona dragim ljudima. U bilo kojem od dva shopa doći ćete na najmanje 10-ak ideja za kupovinu originalnog, atraktivnog i korisnog poklona. A ako niste iz Banjaluke ili Gradiške, gdje takođe postoji 3D BOX shop, nije nikakav problem. Naime, cjelokupnu ponudu 3D BOX-a možete pogledati i na web shopu mobilnitelefoni.ba. Kupovina izabranih proizvoda na web shopu je jednostavna i sigurna, što garatuje i međunarodno priznati SSL seritifikat. Za kupce na web sopu obezbijeđena je brza i povoljna brza dostava kupljenih proizvoda na kućnu adresu.

Komentariši

Vratite se na vrh
X