fbpx
Profil azijske djevojke sa crnim Sony LinkBuds True Wireless slušalicama u ušima

Svijet će biti po tvojoj mjeri uz nove Sony LinkBuds True Wireless slušalice

Sony LinkBuds True Wireless su lagane i moćne bežične slušalice nove generacije koje su vam već dostupne u 3D BOX-u. Odlikuju se najvišim kvalitetom reprodukcije zvuka, ali i velikim izborom naprednih funkcija koje proširuju njihovu upotrebljivost. Možete ih ugodno nositi cijeli dan i jasno čuti zvukove oko sebe bez osjećaja da vam je nešto u ušima. Pri tome, nećete biti izolovani od drugih osoba i lokacija, pa nećete morati zaustavljati reprodukciju muzike koju slušate. Slušalice LinkBuds povezuju vaš svakodnevni život i zabavne sadržaje, gdje god bili i šta god radili.

Dovoljno su udobne da ih stalno nosite i pametne da se prilagode vama. Tako možete ostati povezani s osobama i sadržajima koje volite. Sony LinkBuds True Wireless vam omogućavaju da ostanete povezani i zadržite kontrolu nad svojim svakodnevnim životom. Osjetite objedinjeni kvalitet njihovog izuzetno dobrog prianjanja, stila otkrivenih ušiju, te poziva i zvuka visokog kvaliteta. Malih dimenzija i lagane, s dizajnom otvorenog prstena, ove slušalice će cijeli dan povezivati sve vaše svjetove.

Uz pametne funkcije kompanije Sony, ovim slušalicama je vrlo lako upravljati. Nastaviće s reprodukcijom uvijek i svugdje zahvaljujući dugom trajanju baterije i vodootpornosti po standardu IPX4. Sony LinkBuds True Wireless slušalice savršeno povezuju sve vaše svjetove uz dizajn otvorenog prstena koji vam omogućuje da u svakom trenutku transparentno slušate pozive, muziku i drugi internetski sadržaj, kao i zvukove iz okoline, i da pritom ništa ne osjećate u uhu.

Razgovori bez šuma i kristalno jasna muzika

Novorazvijena prstenasta pogonska jedinica s otvorenim središtem membrane radi transparentnosti zvuka omogućuje vam da jasno čujete zvukove oko sebe. Čućete kada netko izgovori vaše ime tokom poziva i moći ćete razgovarati dok slušate muziku. Sony LinkBuds True Wireless teže približno 4 grama i izuzetno su male, što ih čini čudom minijature. Za razliku od standardnih slušalica, zaštitni sloj koji prekriva opnu zvučnika ugrađen je u kućište, čime se štedi prostor. Oblika su koji savršeno slijedi oblik ušiju i ergonomski dizajn za stabilnije prijanjanje.

Upućujte pozive bez šuma radi kristalno jasnih razgovora. Slušajte muziku s visokim kvalitetom zvuka uz komprimirane audiozapise obnovljene pomoću tehnologije Digital Sound Enhancement Engine (DSEE). DSEE će se pobrinuti da vaši omiljeni bendovi i izvođači uvijek zvuče odlično. Uz tehnologiju preciznog prepoznavanja glasa i naprednu obradu zvučnih signala, osoba na drugoj strani poziva jasno će čuti vaš glas, čak i u bučnim okruženjima. Algoritam smanjenja buke razvijen je pomoću vještačke inteligencije koja je koristila više od 500 miliona uzoraka glasova da bi smanjila buku iz okoline i jasno izdvojila vaš glas u različitim okruženjima.

Sony LinkBuds True Wireless možda jesu male slušalice, ali su veoma bogate korisnim funkcijama i obezbjeđuju visokokvalitetan zvuk u svim okruženjima. Njima možete upravljati čak i ako ih ne dodirujete direktno. Dovljno je, recimo, dodirnuti njihovo šire područje, odnosno dijelove oko vaših ušiju. Ove slušalice vam omogućavaju i upravljanje glasom. Dovoljno je samo da kažete “OK Google” ili “Alexa” i aktiviraćete omiljenog glasovnog pomoćnika.

Komentariši

Vratite se na vrh
X