fbpx
Promotivni vizual sa Samsung Galaxy uređajima iz serija Z i S, te Watch5 i Buds2 kao poklonima uz poruku - Upotpunite svoj svijet

PROMO AKCIJA Neodoljivi pokloni uz kupovinu Galaxy Z Flip4 5G, Z Fold4 5G i S22 uređaja

Neodoljivi pokloni uz kupovinu Galaxy Z Flip4 5G, Z Fold4 5G i uređaja iz S22 serije spremni su za vas. Ne propustite ovu specijalnu ponudu u okviru PROMO AKCIJE koju su pripremili Samsung Electronics i 3D BOX. Iskoristite povoljnosti i registrujte se na www.samsung.com/ba. Ova senzacionalna akcija traje od danas pa sve do 16. oktobra ove godine.

U periodu od 12. septembra do 16. oktobra iskoristite specijalnu ponudu koju su za vas pripremili Samsung Electronics i 3D BOX. Upotpunite svoj svijet kupovinom Galaxy Z Fold4 5G i Galaxy Z Flip4 5G tokom promotivnog perioda i ostvarite pravo da se prijavite za dobijanje fantastičnog poklona. Poklon je Galaxy Watch5 od 44 mm u grafitnoj ili od 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji, po vašem slobodnom izboru. A kupovinom telefona iz serije S22 tokom promotivnog perioda, svi kupci, bilo da su fizička ili poslovna lica, imaju pravo da se prijave za dobijanje poklona Samsung Galaxy Buds2 bežičnih slušalica u grafitnoj boji.

Da bi se ostvarilo pravo na poklon, kupci Galaxy uređaja iz ove promotivne akcije moraju da se registruju na www.samsung.com/ba. Neophodno je da se registracija na navedenoj Samsung web stranici izvrši najkasnije do 30. oktobra 2022. Uz registraciju, potrebno je priložiti sve tražene dokaze o kupovini u preciziranom vremenskom periodu. Rok za isporuku poklona je 15. decembar 2022. godine.

Kada krajnji korisnik odabere promotivnu ponudu u 3D BOX-u i obavi kupovinu, učešće za druge promotivne pogodnosti nije moguće. Drugim riječima, poklon dobijate uz kupovinu samo jednog od Galaxy uređaja iz navedenih serija Z i S. Za sve detalje koji bi vas još mogli zanimati u vezi ove izuzetne akcije, posjetite www.samsung.com/ba.

Komentariši

Vratite se na vrh
X