fbpx
Dvije fotografije u jednoj, na prvoj profil djevojke, a na drugoj profil mladića, oboje sa Bang & Olufsen Beoplay EQ slušalicom u uhu

Moćne Bang & Olufsen Beoplay EQ bežične slušalice dostupne u 3D BOX-u

Bang & Olufsen Beoplay EQ bežične slušalice osvajaju svijet. Ove in-ear slušalice zadivljujućeg dizajna i savršeno čistog, autentičnog zvuka nude, zapravo, mnogo više nego što biste očekivali. Male, lagane, a nevjerovatno moćne, dovoljno su udobne za nošenje čak i dok ležite, kada vam je glava na jastuku u bilo kojem položaju. Ako ste u potrazi za savršenim in-ear slušalicama, posjetite 3D BOX i upoznajte jedinstveni kvalitet Bang & Olufsen brenda.

Bežične, Bluetooth slušalice Bang & Olufsen Beoplay EQ dizajnirane su za savršeno iskustvo njihovog korišćenja u najrazličitijim situacijama i prilikama. Opremljene su sa 6 ugrađenih mikrofona za jasne pozive i autentičan zvuk. Apsolutno su prilagodljive, i sa opcijom aktivnog poništavanja buke koje će vam omogućiti da uronite u čisti zvuk. Prilagodljivo aktivno poništavanje buke kompenzuje pozadinsku buku. Okolnu buku efikasno sprečava i njihovo udobno prijanjanje u uhu, tako je doživljaj zvuka potpuno čist i moćan. S ovim slušalicama doživjećete pravi i puni kvalitet svoje omiljene muzike, bez prekida i ometanja.

Prepoznatljivi kvalitet Bang & Olufsen Beoplay EQ slušalica postignut je, prije svega, naporima hvaljenih inženjera zvuka na dizajniranju savršenog zvuka. Ovaj model Bluetooth slušalica je dokaz da su se napori isplatili. S ovim slušalicama jedinsttvenog luksuznog izgleda uživaćete u snažnom, autentičnom zvuku koji isporučuje drajver od 6,88 mm.

Vrhunski materijali slušalica i kutijice

Crne Bang & Olufsen Beoplay EQ bežične slušalice u otvorenoj crnoj kutijici

Snažne audio performanse poboljšane su prilagođavanjem za pasivno smanjenje buke. Prilagodljiva ANC i akustična tehnologija stvaraju stabilnu izvedbu za potpunu tišinu, autentičan zvuk i kristalno jasne pozive bez ometanja. Kompenzujući široku paletu pozadinskih zvukova, Bang & Olufsen Beoplay EQ nudi istinsko bežično uranjanje gdje god se nalazili.

Za istinsko bežično iskustvo slušanja, Bang & Olufsen Beoplay EQ slušalice podržavaju razne mogućnosti, uključujući Bluetooth 5.2. Izvedba ultra niske potrošnje energije i napredna tehnologija osiguravaju stabilnije veze za manju potrošnju baterije. Napredna baterija nudi do 20 sati reprodukcije ili 6 i po sati s ANC-om, uz funkciju brzog punjenja za dodatna dva sata reprodukcije uz samo 20-minutno punjenje. Slušalice su izrađene od izdržljivih vrhunskih materijala, uključujući anodizirani aluminijum i teksturirano kućište otporno na znoj. Kompaktno, aluminijumsko kućište za punjenje ima gumirano postolje optimizovano za Qi punjenje.

Sve u svemu, Bang & Olufsen Beoplay EQ bežične slušalice su pravo osvježenje na našem tržištu. Pored luksuznog, jedinstvenog dizajna i najviših performansi, odlikuju se i prihvatljivom cijenom, pogotovo ako se uzme u obzir njihov vrhunski kvalitet. Ako ste fan bežičnih tehnologija za prenos kvalitetnog zvuka i njegujete sopstveni stil, ove slušalice jednostavno morate imati. U 3D BOX-u ćete ih pronaći u dvije boje – sjajno crnoj i boji pustinjskog pijeska, u obe varijante oplemenjene laserski ugraviranim logotipom.

Komentariši

Vratite se na vrh
X