fbpx
Redizajnirani i kupcima apsolutno prilagođeni web shop 3D BOX-a sa stranicama koje izlaze sa ekrana monitora

Web shop 3D BOX-a dobija novi izgled i totalnu prilagođenost kupcima!

Web shop 3D BOX-a je u završnoj fazi redizajna i totalnog prilagođavanja korisnicima. Već za nekoliko dana kupci će imati priliku da posjećuju i istražuju web trgovinu 3D BOX-a uživajući u svim prednostima lake i sigurne online kupovine iz udobnosti vlastitog doma. Sve promjene izvedene su u cilju maksimalnog poboljšanja iskustava posjetilaca online trgovine 3D BOX-a.

Širok asortiman moderne elektronike, gaming proizvoda, kućanskih aparata i mnogih drugih proizvoda uskoro će biti dostupan za pregled i kupovinu po najvišim standardima online trgovine. Redizajnirani web shop 3D BOX-a kreiran je da odgovori svim zahtjevima i potrebama kupaca. Na taj način, svakom posjetiocu web shopa biće omogućeno jednostavno kretanje online shopom. Posjetiocima će na raspolaganju biti pregledne i jasne prodajne stranice sa svim potrebnim informacijama. Takođe, uvijek će biti jasno i pravovremeno istaknute i objašnjene sve aktuelne promocije, akcije, popusti i sniženja.

Impresivna ponuda najvećih svjetskih proizvođača

Novi web shop 3D BOX-a kreiran je da pruži jednostavan i svima razumljiv vodič u vezi raznovrsnih načina plaćanja, kao i ostvarivanja mogućnosti kupovine na rate. A što se same ponude tiče, ona je dodatno proširena i klasifikovana tako da je do svakog proizvoda moguće doći u dva do tri klika.

Web shop 3D BOX-a obuhvata impresivan izbor televizora, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i uređaja za dom i ličnu njegu najvećih svjetskih proizvođača. Izuzetnom ponudom pokriva i široke oblasti informatike i gaminga, od računara, laptopa i monitora do PlayStation i Nintendo Switch konzola, uključujući, naravno, i stalnu TOP ponudu igara za te gaming platforme. Sve to u okviru informatike i gaminga prati i bogata ponuda originalne dodatne opreme. Ponudu zaokružuje sveobuhvatan izbor mobilnih telefona, pametnih satova, tableta, električnih trotineta, dronova i širok spektar proizvoda vrhunskih brendova iz kategorije audio i multimedija.

Ne propustite senzacionalne pogodnosti dolazećeg Black Friday vikenda koje će vam pružiti redizajnirani i vama apsolutno prilagođeni 3D BOX web shop! Uživajte u najvišim i najsavremenijim standardima online kupovine.

Komentariši

Vratite se na vrh
X