Besplatna dostava

Besplatna dostava

Na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine 3D BOX obavlja besplatnu dostavu svih PlayStation proizvoda i mobilnih telefona kupljenih na našem web shopu. Dostavu kupljenih televizora 3D BOX vrši uz najniži iznos poštarine u BiH od svega 7 KM. Dostava je besplatna i za sve ostale proizvode kupljene na web shopu čija vrijednost prelazi 150 KM. Za kupljene proizvode po cijeni nižoj od 150 KM, dostava se plaća 7 KM.

Kupljeni proizvodi na web shopu kupcu se dostavljaju na adresu u roku od 24 do 48 časova u okviru radnih dana, a samo u izuzetnim slučajevima, ako je u pitanju neki specifičan proizvod, rok isporuke može biti neznatno duži.

PRAVILA DOSTAVE

1. Dostava se obavlja na području cijele Bosne i Hercegovine, u najkraćem mogućem roku, osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, administratori Web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije/kupovine.

2. Naručeni proizvodi pakuju se tako da tokom uobičajenog rukovanja prilikom pakovanja ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja, kupac je dužan da provjeri stanje pošiljke i da u slučaju oštećenja odmah reklamira proizvod dostavljaču.

3. Ako kupac ne primi robu ili obavještenje o isporuci nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo da o tome obavijesti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

4. Ako kupac odbije da primi robu koju je naručio, prodavac ima pravo da traži od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

5. Prodavac se obavezuje da će poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada primi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

6. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi ili oštećeni proizvodi u dostavi ili u distributivnom centru partnera, koje je isti vratio Web shopu bez isporuke kupcu i sl.) 3D BOX ne preuzima odgovornost na “prvi rizik” i obavezuje se da pošalje zamjenski proizvod u najkraćem roku. Kupci koji žele da znaju vrijeme dostave ili da dogovore termin dostave to mogu da dogovre telefonski, pozivom na broj: +387 (0) 65 333 345.

Komentariši