Česta pitanja

Česta pitanja i odgovori

Da li su mobilni telefoni originali i imaju li garanciju?

Svi mobilni telefoni u 3D BOX prodavnicama i na web shopu mobilnitelefoni.ba su novi, originalni i pod oznakom „globalna verzija“ namijenjeni evropskom tržištu. Svaki naš proizvod prodaje se uz garanciju čiju dužinu određuje proizvođač. Najčešće je to dvogodišnja garancija osim ako proizvođač nije odredio drugačije.

Mogu li telefonom da naručim proizvod sa vašeg web shopa?

Naravno. Bilo koji proizvod iz naše ponude možete da naručite telefonom. Narudžbu možete da obavite pozivom na naš broj +387 (0) 65 333 345. Kada nam ostavite podatke neophodne za dostavu proizvoda koji naručujete, a to su ime, broj telefona i adresa, narudžba će vam biti dostavljena brzom poštom, a plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja. Naravno, prije plaćanja imate pravo da dobijenu pošiljku otvorite i uvjerite se da ste dobili ono što se naručili i da je to što ste naručili u ispravnom stanju.

Da li su PlayStation igre u vašoj ponudi originali ili prodajete i kopije?

Sve PlayStation igre u našoj ponudi su originali i po najpovoljnijim cijenama usaglašenim sa proizvođačem. Kao ozbiljna firma registrovana za trgovinu i usluge, koja se bavi autorizovanom prodajom mobilnih telefona, razne druge tehničke robe i cjelokupnog PlayStation asortimana, ne bavimo se prodajom kopija.

Mogu li da kupim telefon na rate ako sam nezaposlen?

Žao nam je, ali nezaposleni ne ispunjavaju ni naše minimalne uslove za kupovinu na rate. Međutim, ako u porodici imate nekog zaposlenog člana ili penzionera koji će kupovinu obaviti za vas, o uslovima kupovine na rate sve detalje saznaćete u našoj rubrici na web shopu Plaćanje i kupovina na rate.

Koliko košta dostava proizvoda kupljenih na vašem web shopu, zavisi li to od udaljenosti?

Dostava proizvoda kupljenih na našem web shopu je besplatna i obavlja se brzom poštom u roku 24-48 sati, u okviru radnih dana, na cijeloj teritoriji BiH. Dostava se plaća 10 KM samo ako je vrijednost narudžbe manja od 150 KM i, u izuzetnim slučajevima, kada su neki proizvodi ponuđeni po atraktivnim akcijskim cijenama.

Kako da budem na vrijeme informisan o svim vašim akcijama i popustima?

Da biste uvijek bili upoznati sa našim akcijama i popustima, najbolje je da nas redovno pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na našem blogu. Pored toga, sve naše proizvode po sniženim cijenama možete vidjeti i na stranici Promo akcije na našem web shopu. Ukoliko, međutim, ne provodite mnogo vremena na internetu, preporučujemo vam da se registrujete na ovom web shopu i da se prijavite za dobijanje našeg Biltena, koji će vam redovno stizati na vaš e-mail.

Koliki je minimalan iznos za kupovinu na rate i koji su uslovi i načini za tu vrstu kupovine?

Kupovinu na rate možete obaviti u svim 3D BOX prodavnicama ili online, putem ovog web shopa. Minimalna vrijednost jednog ili više proizvoda koje želite da kupite na rate je 300 KM. Minimalna mjesečna rata ne može biti niža od 40 KM. Maksimalan broj mjesečnih rata je 12.

Ako kupujete u 3D BOX prodavnicama, uslovi i načini za kupovinu na rate navedeni su na našoj stranici Kupovina na kredit i uslovi plaćanja na rate.

Ako ste se odlučili za online kupovinu na rate na ovom web shopu, neophodna vam je validna shoping kartica Unicredit banke.

O ostalim načinima plaćanja i korišćenju drugih kartica (debitne, revolving) za jednokratno plaćanje ili kupovinu na rate, sve informacije su navedene na našoj stranici Plaćanje i kupovina na rate.

Može li ček penzije kao prilog u dokumentaciji za kupovinu na rate da iskoristi član porodice nosioca penzije?

Prilikom zaključivanja ugovora o kupovini na rate obavezno je prisustvo nosioca penzije čiji ček se prilaže dokumentaciji neophodnoj za sklapanje ugovora o kupovini na rate. Sve informacije o načinima kupovine na rate pogledajte u našoj rubrici Plaćanje i kupovina na rate.

Važi li garancija ako je uređaj pretrpio fizičko oštećenje?

Ne. Bilo kakvo fizičko oštećenje proizvoda do kojeg je došlo nepažnjom korisnika ili nekom spoljnom mehaničkom silom ne podliježe garanciji. Garancija je potvrda da kupac neće biti oštećen u slučaju da se na kupljenom proizvodu pojavi neki fabrički kvar ili nedostatak. U tom slučaju kupac će dobiti besplatnu uslugu servisa ili će na neki drugi adekvatan način biti obeštećen.

Kolika je kamata prilikom kupovine na rate?

Kamate nema. Ako kupujete na rate, proizvode kupujete po njihovoj redovnoj cijeni. Popust na kupljene proizvode dobijate ako ih kupujete jednokratnim, gotovinskim plaćanjem.

Gdje se nalazite i do koliko časova radite?

3D BOX prodavnice nalaze se u Banjaluci, u Ulici Jovana Dučića 2, u Tržnom centru Merkator i 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu, te u Gradišci, u Ulici Vidovdanska bb (preko puta zgrade opštine) i Bijeljini, Ulica Karađorđeva 12a. Radno vrijeme prodavnice u Ulici Jovana Dučića je od 9 do 20 časova. U TC Merkator radno vrijeme je od 9 do 21 čas, a u Delta Planetu od 10 do 22 časa. Radno vrijeme 3D BOX prodavnice u Gradišci je od 9 do 17 časova, a u Bijeljini od 9 do 20 časova.

Kako da znam da moji podaci dati prilikom online kupovine na vašem web shopu neće biti zloupotrebljeni?

Prava kupaca/potrošača na našem web shopu su maksimalno zaštićena. Sve informacije o zaštiti privatnosti kupaca možete pročitati na našoj stranici Zaštita podataka pri kupovini. Maksimalnu zaštitu privatnosti kupaca/potrošača garantuju i naši posrednici u sistemu naplate, PikPay i Unicredit banka o čemu detaljno možete da se informišete na našoj stranici 100% sigurna Online kupovina i na stranici Politika privatnosti.

Kako da dopunim svoj wallet na PlayStation Store bonom kupljenim na vašem web shopu?

Korišćenje bona za dopunjavanje vašeg novčanika (engl. wallet) na PlayStation Store je prilično jednostavno i obavlja se unošenjem dvanaestocifrenog koda na bonu. Detaljno uputstvo za dopunjavanje navedeno je uz proizvod PlayStation Live Cards Hanger HRK 150.

Šta je 3D BOX? Vidim da se često pojavljuje na vašem sajtu mobilnitelefoni.ba.

3D BOX je firma za trgovinu i usluge koja se bavi autorizovanom prodajom mobilnih telefona najjačih brendova, njihove originalne opreme, kao i prodajom tableta, kamera, pametnih satova i druge tehničke robe na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. 3D BOX je i član PlayStation zajednice sa kompletnim PlayStation asortimanom u svojoj ponudi. Napokon, 3D BOX je nosilac svih prava na web shopu www.mobilnitelefoni.ba na kojem su istaknuti svi proizvodi sa aktuelnim cijenama i mnoštvo korisnih informacija kako bi korisnicima bila maksimalno olakšana online kupovina.

Komentariši