Kupi na rate

Plaćanje i kupovina na rate

NAČINI PLAĆANJA

Poštujući potrebe, mogućnosti i želje naših korisnika/kupaca/potrošača, omogućili smo razne načine kupovine svih naših proizvoda (mobilni telefoni, originalna oprema, PlayStation asortiman, tableti…) uz mogućnost jednokratnog plaćanja, plaćanja karticama i plaćanja na rate do 12 mjeseci. Kupovinu svih proizvoda u 3D BOX prodavnicama ili na web shopu www.mobilnitelefoni.ba možete ostvariti na jedan od navedenih načina plaćanja:

 • Gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe sa web shopa ili na 3D BOX prodajnim mjestima
 • Jednokratno svim MasterCard, Maestro i Visa debitnim i revolving karticama prilikom kupovine na web shopu ili na 3D BOX prodajnim mjestima
 • Na rate do 12 mjeseci Unicredit šoping karticom na web shopu
 • Šoping karticama Unicredit, NLB, Sberbank i Nove banke do 12 mjesečnih rata na svim 3D BOX prodajnim mjestima
 • Na rate do 12 mjeseci na 3D BOX prodajnim mjestima uz potvrdu o zaposlenju, platnu listu, potvrdu o prebivalištu (ili neki režijski račun koji glasi na vaše ime) i ličnu kartu. Za penzionere važi sve isto, osim što umjesto platne liste treba da donesu posljednji ček penzije, odnosno račun koji dokazuje primanje penzije i njen iznos
 • Virmanom (opštom uplatnicom)
 • Žiralno (firme po predračunu)
 •  

PLAĆANJE GOTOVINOM

Plaćanje gotovinom omogućeno je u svim 3D BOX prodavnicama. Druga opcija je plaćanje pouzećem, kada ukupan iznos narudžbe platite dostavljaču koji vam je donio na kućnu adresu ono što ste kod nas naručili. Vaše je pravo da se prvo uvjerite da ste dostavom dobili ono što ste kod nas naručili, pa tek onda dostavljaču platite gotovinom vrijednost porudžbine.

JEDNOKRATNO PLAĆANJE DEBITNIM I REVOLVING KARTICAMA

Jednokratno, odnosno ukupno plaćanje debitnim karticama bilo koje banke je krajnje jednostavno i lako. Da biste kupovinu debitnom karticom obavili u našim 3D BOX prodavnicama ili na web shopu, sve što vam treba je dovoljan iznos novca na vašem tekućem računu u banci. Prilikom plaćanja revolving kreditnim karticama, korisnik kartice dogovara sa bankom uslove plaćanja i broj rata.

PLAĆANJE NA RATE ŠOPING KARTICOM ZA KUPOVINU NA WEB SHOPU

Kupovinu na rate, do 12 mjeseci maksimalno, na našem web shopu možete ostvariti šoping karticom Unicredit banke. Sve što treba je da se registrujete na našem web shopu i pratite jednostavne upute koje počinju klikom na ikonicu „U korpu“ pored proizvoda koji ste odabrali za kupovinu. Nakon tog klika pojaviće se i ikonica „Kupi“. Klikom na nju otvoriće vam se polja za unošenje neophodnih ličnih podataka i podataka sa vaše šoping kartice Unicredit banke, te opcija za unos broja rata koji ste izabrali. Ono što ste izabrali za kupovinu na ovaj način biće vam dostavljeno sa pripadajućom garancijom na kućnu adresu, u većini slučajeva u roku 24/48 sati. Izuzetak, ponekad, mogu biti neke specijalne narudžbe, koje zahtijevaju više vremena za realizaciju, ali o tome ćete uvijek biti blagovremeno obaviješteni.

PLAĆANJE NA RATE ŠOPING KARTICAMA U 3D BOX PRODAVNICAMA

Kupovinu na rate do 12 mjeseci, u svim 3D BOX prodavnicama, možete da ostvarite šoping karticama sljedećih banaka u BiH:

 • Unicredit banka
 • NLB
 • Sberbank
 • Nova banka
 •  

KUPOVINA NA KREDIT I USLOVI PLAĆANJA NA RATE

Za kupovinu na kredit u 3D BOX prodavnicama, na maksimalno 12 mjesečnih rata, sa sobom obavezno treba da ponesete:

 • Potvrda o prebivalištu ili bilo koji režijski račun na vaše ime (račun za struju, telefon…)
 • Potvrda o zaposlenju i posljednja platna lista na vaše ime ili posljednji ček penzije ako ste penzioner
 • Lična karta
 •  

VIRMANSKO PLAĆANJE

Plaćanje virmanom, odnosno opštom uplatnicom, obavlja se na uobičajeni način  u bilo kojoj banci ili pošti ili elektronskim i mobilnim bankarstvom i smatraće se završenim nakon evidentiranja uplate kupca.

ŽIRALNO PLAĆANJE

Žiralno plaćanje predviđeno je za firme koje kupuju u 3D BOX prodavnicama ili na našem web shopu. Nakon odabira proizvoda za kupovinu, firme od nas dobijaju predračun, a kupljenu robu i fakturu preuzimaju ili im se dostavlja na adresu kada dobijemo potvrdu žiralne uplate.

100% sigurna Online kupovina

Naši posrednici u sistemu naplate, PikPay i Unicredit banka, garantuju vam 100 odsto sigurne transakcije i apsolutnu zaštitu podataka koje pošaljete.

Sigurnost plaćanja

Tajnost vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korišćenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifrovanja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen bezbjedan prenos informacija i onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između vašeg računara i PikPay servisa, i obratno.

PikPay servis i finansijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke upotrebom virtuelne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne arhiviraju i nisu dostupni neovlašćenim licima.

Zaštita ličnih podataka

PikPay servis se obavezuje da će čuvati privatnost podataka svih korisnika. PikPay prikuplja samo one podatke koji su neophodni za kvalitetno pružanje usluga i koristi ih isključivo u svrhu autorizacije kreditnih kartica. PikPay servis se obavezuje da primljene lične podatke neće davati na korišćenje trećim licima, te da ih bez pristanka korisnika neće koristiti za slanje reklamnih poruka niti u svrhu bilo kakvih marketinških akcija.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo službenicima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi službenici i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Komentariši