O nama

This is custom heading element

Online shop mobilnitelefoni.ba sastavni je dio trgovačke firme 3D BOX koja se bavi autorizovanom prodajom modernih elektronskih uređaja i njihove prateće opreme. Okosnicu redovne ponude čine mobilni telefoni, PlayStation, televizori, bijela tehnika, mali kućanski aparati, električni skuteri, laptopi, zvučnici, pametni satovi, tableti i mnogi drugi uređaji i oprema najpoznatijih svjetskih brendova.

Od početka rada 2014. godine, motivisani željom da sa kupcima i drugim korisnicima naših usluga gradimo fer i stabilan odnos povjerenja, sigurnosti i ekonomičnosti, poslovanje smo utemeljili na principima bogate ponude artikala priznatih brendova, garantovanog kvaliteta i trajnosti, najpristupačnijih cijena na tržištu i lake i jednostavne dostupnosti, uz otvorene mogućnosti za stalni kontakt u vezi svih dodatnih informacija i usluga. Poštujući najviše svjetske standarde online trgovine po kojima je svaki kupac ili korisnik usluge maksimalno zaštićen i tretiran tako da uvijek bude zadovoljan i cijenom, i kvalitetom, i sveobuhvatnom uslugom, postali smo nosioci međunarodnog SSL sertifikata koji je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

Kao autorizovani prodavci cjelokupnog Sony PlayStation asortimana, proizvoda svjetskih brendova Apple, Samsung, Xiaomi, Sony, Philips, Vox i registrovani trgovci za prodaju asortimana mnogih drugih robnih marki, našu ponudu dodatno obogaćuju Dyson, Karcher, JBL, Segway, Hausbrandt, Panasonic, Tesla… Pregledan sajt bogate ponude ispunjavaju mobilni telefoni, televizori, PlayStation konzole, dodatna PS oprema i PS igre, tableti, bežični štapni i robot usisivači, pročišćivači vazduha, razni kućanski aparati, zvučnici, slušalice, električni skuteri, zaštitne maske za telefone, baterije, Power Bank uređaji, kamere, laptopi… Sajt je i informativno sadržajan budući da se blog 3D BOX-a redovno ažurira.

Provjereni brendovi, najbrža dostava na kućnu adresu, maksimalna garancija, te najpovoljnije cijene za gotovinsko i kartično plaćanje, uz najjednostavnije procedure, standardi su od kojih 3D BOX ne želi da odstupa.

3D BOX prodajnu mrežu čine 3D BOX shop i PlayStation shop u Tržnom centru Mercator, Aleja Svetog Save 69 Banjaluka, 3D BOX shop Gradiška, Ulica Vidovdanska bb i, naravno, web shop mobilnitelefoni.ba. Uz sve navedeno, ova prodajno-servisna mreža naša je velika podrška jačanju 3D BOX kluba zadovoljnih kupaca i ljubitelja modernih informaciono-komunikacionih tehnologija, koji tačno znaju šta žele i gdje da to pronađu.

This is custom heading element

3D BOX je autorizovani distributer mobilnih telefona i druge tehničke robe svjetskih brendova koji se nalaze u našoj ponudi u prodavnicama u Banjaluci (Aleja Svetog Save 69, TC Mercator) i u Gradišci (Vidovdanska bb, preko puta zgrade Opštine), kao i na online shopu mobilnitelefoni.ba. i samim tim garantuje njihov kvalitet.

This is custom heading element

Karakteristike bilo kojeg artikla predstavljenog u ponudi na našem sajtu mobilnitelefoni.ba su objektivne, precizne i zasnovane na podacima samog proizvođača, a kupovina bezbjedna i jednostavna što garantujemo posjedovanjem međunarodno priznatog SSL sertifikata koji je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

This is custom heading element

Garantni rok za sve proizvode kupljene u našim prodavnicama ili putem online shopa mobilnitelefoni.ba je usklađen sa odlukama proizvođača. Praktično, to znači da za svaki kupljen proizvod dobijate maksimalan garantni rok, a za artikle renomiranih brendova iz našeg asortimana to je najčešće rok od 2 godine.

This is custom heading element

Kupovina putem online shopa mobilnitelefoni.ba je jednostavna a neki od načina plaćanja kupcu obezbjeđuju i značajnu uštedu. Za gotovinsko plaćanje dodatni popust može biti čak 30%. Posredstvom banaka omogućeno je i beskamatno plaćanje na rate, kartično plaćanje ili beskamatno plaćanje u ratama shoping karticama Sberbanka, Nove banke i Unicredit banke.

This is custom heading element

Ukoliko želite da nam postavite pitanje ili imate bilo kakvih problema prilikom korištenja stranice, obratite nam se mailom ili pozovite +387 (0) 65 333 345. Stojimo vam na raspolaganju.

3D BOX je za svaku narudžbu putem našeg online shopa mobilnitelefoni.ba obezbjedio dostavu na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine i uglavnom je to u roku od 24 časa, izuzev u slučajevima nekih specifičnih narudžbi za čiju realizaciju je potreban koji sat ili dan više. 

Pratite nas na društvenim mrežama da biste bili redovno informisani o našim aktivnostima, novim proizvodima, popustima, akcijama, nagradnim igrama… Facebook | Instagram

3D BOX garantuje privatnost i zaštitu ličnih podataka korisnika stranice. Ne snosimo odgovornost za moguće greške u karakteristikama proizvoda i ne uvažavamo reklamacije na račun istih. Kompletan sadržaj na stranici mobilnitelefoni.ba se može koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe i za ličnu upotrebu.

Komentariši