O nama

KO SMO MI

Online shop mobilnitelefoni.ba je nastao kao logičan iskorak u daljem razvoju odgovornog poslovanja pravnog subjekta 3D BOX, sa sjedištem u Banjaluci, za autorizovanu prodaju i servis najkvalitetnijih, renomiranih brendova mobilnih telefona i njihove dodatne opreme, kao i televizora, tableta, PlayStation asortimana, laptopa, računara, kamera, uređaja za navigaciju i druge tehničke robe.

Od početka rada 2014. godine, motivisani željom da sa kupcima i drugim korisnicima naših usluga gradimo fer i stabilan odnos povjerenja, sigurnosti i ekonomičnosti, poslovanje smo utemeljili na principima bogate ponude artikala priznatih brendova, garantovanog kvaliteta i trajnosti, najpristupačnijih cijena na tržištu i lake i jednostavne dostupnosti, uz otvorene mogućnosti za stalni kontakt u vezi svih dodatnih informacija i usluga. Poštujući najviše svjetske standarde online trgovine po kojima je svaki kupac ili korisnik usluge maksimalno zaštićen i tretiran tako da uvijek bude zadovoljan i cijenom, i kvalitetom, i sveobuhvatnom uslugom, postali smo nosioci međunarodnog SSL sertifikata koji je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

Kao autorizovani distributeri proizvoda svjetskih brendova Samsung, Cat, Xiaomi, Coolpad, Noa, Alcatel, Blackberry i registrovani trgovci za prodaju iz asortimana mnogih drugih robnih marki, našu ponudu dodatno obogaćuju Apple, Sony, Philips, LG, Huawei, Honor, Nokia, Blackview, Doogee, Meizu, Prestigio… Pregledan sajt bogate ponude ispunjavaju mobilni telefoni, televizori, tableti, računari, laptopi, maskice, slušalice, punjači, baterije, powerbank-ovi, kamere… Sajt je i informativno sadržajan budući da se blog 3D BOX-a redovno ažurira.

Provjereni brendovi, najbrža besplatna dostava, najduža garancija, najpovoljnije cijene za gotovinsko i kartično plaćanje uz najjednostavnije procedure standardi su od kojih 3D BOX ne želi da odstupa.

3D BOX prodajnu mrežu čine sljedeće poslovnice: Banja Luka – Jovana Dučića 2, Banja Luka – TC Mercator, Banja Luka shoping mall Delta Planet (3D BOX PlayStation shop), Gradiška – Vidovdanska bb, Bijeljina – Karađorđeva 12a (s tendencijom daljeg širenja). Uz sve navedeno, ova prodajno-servisna mrež naš je glavni adut u jačanju 3D BOX kluba zadovoljnih kupaca i ljubitelja modernih komunikacionih tehnologija koji tačno znaju šta žele i gdje da to pronađu.

GARANCIJA KVALITETA

3D BOX je autorizovani distributer mobilnih telefona i druge tehničke robe svjetskih brendova koji se nalaze u našoj ponudi u prodavnicama u Banjaluci (Jovana Dučića br. 2) i u Gradišci (Vidovdanska bb, preko puta zgrade Opštine), kao i na online shopu mobilnitelefoni.ba. i samim tim garantuje njihov kvalitet.

BEZBJEDNA KUPOVINA - SSL SERTIFIKAT

Karakteristike bilo kojeg artikla predstavljenog u ponudi na našem sajtu mobilnitelefoni.ba su objektivne, precizne i zasnovane na podacima samog proizvođača, a kupovina bezbjedna i jednostavna što garantujemo posjedovanjem međunarodno priznatog SSL sertifikata koji je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

GARANTNI ROK

Garantni rok za sve proizvode kupljene u našim prodavnicama ili putem online shopa mobilnitelefoni.ba je usklađen sa odlukama proizvođača. Praktično, to znači da za svaki kupljen proizvod dobijate maksimalan garantni rok, a za artikle renomiranih brendova iz našeg asortimana to je najčešće rok od 2 godine.

NAČINI PLAĆANJA I UŠTEDE

Kupovina putem online shopa mobilnitelefoni.ba je jednostavna a neki od načina plaćanja kupcu obezbjeđuju i značajnu uštedu. Za gotovinsko plaćanje dodatni popust može biti čak 30%. Posredstvom banaka omogućeno je i beskamatno plaćanje na rate, kartično plaćanje ili beskamatno plaćanje u ratama shoping karticama Sberbanka, Nove banke i Unicredit banke.

ŠTA MOŽEMO URADITI ZA VAS

Ukoliko želite da nam postavite pitanje ili imate bilo kakvih problema prilikom korištenja stranice, obratite nam se mailom ili pozovite +387 (0) 65 333 345. Stojimo vam na raspolaganju.

3D BOX je za svaku narudžbu putem našeg online shopa mobilnitelefoni.ba obezbjedio besplatnu dostavu (za vrijednosti od najmanje 150 KM) na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine i uglavnom je to u roku od 24 časa, izuzev u slučajevima nekih specifičnih narudžbi za čiju realizaciju je potreban koji sat ili dan više. Za sve ostale narudžbe plaća se poštarina u iznosu od 7 KM.

Pratite nas na društvenim mrežama da biste bili redovno informisani o našim aktivnostima, novim proizvodima, popustima, akcijama, nagradnim igrama… Facebook | Instagram

3D BOX garantuje privatnost i zaštitu ličnih podataka korisnika stranice. Ne snosimo odgovornost za moguće greške u karakteristikama proizvoda i ne uvažavamo reklamacije na račun istih. Kompletan sadržaj na stranici mobilnitelefoni.ba se može koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe i za ličnu upotrebu.

Komentariši